Bună.
La 12 ani ai iubit, foarte interesant!
Îi spui că te interesează copilăria şi şcoala, băieţii mai târziu.
Pa, pa.
Pai tu pana la urma vrei sa te desparti de el sau nu?
Prietenele tale au dreptate, ai toata viata inainte, DAR gandeste-te ca ele iti pot spune asta si pentru ca sunt invidioase.
Dacă iubești pe cineva nu contează vîrsta și ce cred ceilalți, numai să fi tu sigură că este iubire cu adevărat, dacaă doar îl placi prietenele tale au dreptate, dar dacă e dragoste cu adevărat se înșeală.
Draga mea, Ar trebuii sa zici,, Da''. Nu'ti asculta prietenele, daca tot ce te face fericita e sa fii cu el, spune,, da'' Sunt cu un an mai mica decat tine (de fapt cateva luni) si am un iubit (aceeasi diferenta de varsta) si am patit la fel.Asa au zis si prietenele mele sa nu ma impac cu el, dar plangeam intr'una (chiar daca mai vorbeam) si eram suparata si m-am impacat :X Noroc :*
Pai ma ai facut o prostie ca te`ai despartit de el daca el te iubea si tu il iubeai de ce v-ati despartit... ma rog eu zic sa-i spui da pentru ca este cel mai bine si ai sa vezi ca daca ii spui nu toata viata ta va fi altfel si nu cred ca`ti va placea... ma rog bafta
Atata timp cat tu il iubesti, nu conteaza parerile celorlati.
Din cate ai spus, vad ca iti e greu fara el.
Atunci, impacata-te cu el.
Lasa-i pe restul`, is invidiosi, important e sa fii tu fericita. :*
Nu vad de ce ar trebui sa asculti de prietenele tale.E adevarat ca esti inca mica dar daca ti la el chiar nu-mi dau seama dc sa nu fiti impreuna.Cat despre prietenela tale e clar ca sunt invidioase, ideea cu ai toata viata inainte e adevarata si e ceva de genu poti aricand sa fi cu altcineva dar daca tu ti la el eu cred ca poti sa te impaci cu el! Chiar u ai zis ca ai fost trista, deci i-ai simtit lipsa.Nimeni,in afara de tine, nu are dreptu sa-ti spuna cand sa inchei o relatie.
Fa ce-ti zice inima. chiar daca esti mica eu zic sa te impaci :X.
ca sa numai fii suparata.dar ferestete de lume pentru ca iese vorbe . daca tii la el impacate, daca nu et impaci mai rau iti faci, si ce daca esti mica. asa e frumos sa fii in love