| fatarea191 a întrebat:

Deci e intrebarea unei verisoare.Are 14 ani si nu a mai avut niciun iubit.II place de mai multi baieti dar nu stie cum sa faca sa le spuna sau cum.Toti colegi o intraba ai iubit, te-ai sarutat prima oara etc.stiti voi si ea zice ca da fiindca ii e rusine sa nu fie la acelasi nivel.Deci cum poate sa faca sai spuna unui baiat cai place de el(de unu ii place mult mult)si daca se poate fara de comentari cum ca esti mica si din astea caci nu aia e intrebarea raspunsuri cat mai rapide multumesc.

Răspuns Câştigător
| scumpik99 a răspuns:

Buna.Nu trebuie sa minta, trebuie sa spuna adevarul.Ce e asa special daca ai prieten cand tu nu ai deloc habar ce inseamna o relatie.
E frumos ca nu ai o relatie de la 11-12 ani cand tu abia iti faci prieteni(amici) si abia inveti ce inseamna viata sociala.Nu e deloc rusinos, dimpotriva e ceva minunat deoarece abia acum verisoara ta s-a dezvoltat pshic si fizic incat sa fie pregatita sa fie impreuna cu un baiat.Astfel va fi cu un baiat care chiar tine la ea iar sentimentul e reciproc, va fi ceva mult mai serios decat in cazul cand esti impreuna cu un baiat de la 11 ani dar doar de forma pentru ca asa face toata lumea cu toate ca tu ai numai 11 ani, apoi te plictisesti si ii dai papucii si tratezi asta ca o joaca de copii.Parerea mea este varsta potrivita de a avea un prieten este cand deja ai trecut de copilarie si ai ajuns la adolescenta,atunci cand chiar esti atrasa de un baiat cu adevarat si intelegi ce inseamna o relatie.
Transmite-i te rog asta verisoarei tale:Nu are de ce sa-ti fie rusine,dimpotriva este ceva de admirat iar de acum poti cu adevarat sa ai o relatie pentru ca stii deja ce implica ea.
Acum iti voi raspunde la intrebarea ta,mai precis dilema verisoarei tale:
Cred ca ar trebui sa vorbeasca mai mult cu acel baiat,sa il cunoasca mult mai bine,sa-i zambeasca. Apoi trece in faza urmatoare in care ii face complimente, se holbeaza la el si ii da de inteles ca il place.
Sfat:Cel mai important lucru este sa fie ea insasi, sa nu minta ca sa-i atraga atentia sau se foloseasca de ceva sa-i atraga atentia.E nevoie sa se simta in pielea ei, sa se simta in largul ei langa el, sa fie cat mai naturala.
Apoi daca sentimentele sunt reciproce restul va veni de la sine.Important este ca baiatul sa o invite la intalnire, sa faca baiatul primul pas, trebuie sa se respectewinking.
Cred ca cel mai frumos ar fi ca la intalnire(daca sentimentele sunt reciproce si baiatul o invita la intalnire) sa aiba primul sarutlove struck Va fi atat de romantic si special pentru ea, mai ales ca verisoara ta nu s-a mai sarutat niciodata, va fi ca visina de pe tort!
Bafta verisoarei tale si transimite-i ce ti-am spus si ureaza-i numai binehappy

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sa lase baietii sa o abordeze ei, nu ea pe ei ca dupa aceea o cred disperata dupa o relatie

| neutrino a răspuns:

Sa faca o sedinta cu toti.

| Vix999 a răspuns:

Dar tu ca verisoara de ce nu o indrumi?
Nu inteleg de ce trebuie sa minta ca sa se integreze dar ma rog...
Si ce e asa de greu : sa se duca la el si sa-i spuna ca i se pare simpatic.

| fatarea191 explică (pentru Vix999):

Asa i-am zis si eu si a zis ca a incercat a intrebat ce face si apoi s-a oprit si a zis ca trebuie sa plece

| Vix999 a răspuns (pentru fatarea191):

laughing) ce dragut.uf.ce-as mai vrea sa fiu iar copil.
da nu sa-l intrebe ce face ..sa-i spuna ca i se pare simpatic sau dragut... dupa poate sa plece, nu trebuie sa ramana acolo sa astepte un raspuns de la el. Daca si lui ii pare simpatica ii va spune si el ceva la randul lui

| Gefox a răspuns:

Pai ar trebui sa se apropie de el...sa vorbeasca cu el (daca ii este rusine sa vorbeasca cu el fata in fata poate sa incerce sa vrbeasca cu acesta pe facebook sau pe mess) si dupa totul va veni de la sine. Important este sa isi gaseasca cuvintele.

| PentruFete a răspuns:

Pai sa gaseasca puncte comune cu cel cel place si acela sigur o so invite in oras sau ceva sa vorbeasca mult cu el sa glumeasca sper ca am fost de ajutor