Baietii in general la varsta asta au gandurile axate pe relatii sexuale mai mult decat pe relatii de dragoste, compasiune etc. daca zici ca mai are si prietena atunci mai mult ca sigur nu se gandeste la o relatie serioasa cu tine. in general fetele de varsta ta sunt conduse printr-o relatie de catre "invataturile" date de parinti. daca un parinte nu vorbeste cu copilul despre ce trebuie sa faca intr-o relatie si cum sa nu se arunce cu capul inainte atunci o fata isi poate lua teapa si sa fie folosita dar in cazul in care pastrezi o anumita relatie cu parintii si vorbesti cu ei despre tot ce se intampla si iti raspund la intrebari, te indruma atunci nu o sa ai probleme.
Nu m-i se pare ciudat ce facea in momentu cu 'a 2-a zi', ce voi fetele intelegeti a fi avans din partea baiatului respectiv, asa fac si eu fara nici un sens de interes la fetele mai mici / mai mari ca mine, nu pentru a le pune pe jar / uda / altceva, ci pentru simplu fapt ca imi sunt dragi cand le vad ca rad sau se inrosesc la fata cand le fac un compliment saau ceva de genu prietena mea deja s-a obisnuit sa fac chesti din astea la fete mai mici
Deci ar fi mai bine sa nu ii spun? dar totusi cum sa fac sa isi dea seama el singur(fara sa-i spun eu) ca imi place de el?
Anonim519 întreabă: