Deci, e o poveste complicata. M-am mutat la o alta scoala unde s-a facut o noua clasa(adica nimeni nu cunostea pe nimeni, si s-a format la inceputul scolii). Toata vara am sperat ca in clasa asta sa gasesc un baiat dragut.Si chiar am "gasit". L-a inceput s-a aflat repede ca imi place de "Blondul"acela pentru ca eu sunt o fire directa(asta a fost cea mai mare greseala pe care am facut-o). Dupa un timp m-am imprietenit cu colegi doar cu el nu(era foarte inchis si vorbea numai cu un baiat). Apoi am aflat de la colegi ca el ma place dar nu dadea semn ca ar fi asa. Apoi un baiat care era prieten bun cu el mi-a zis ca Robert("Blondul")ma place.Am crezut ca am vreo sansa cu el si atunci nu mai mi-a placut de el, am inceput sa il iubesc!(stiti ca e o diferenta dintre a place si a iubii)Pana la urma l-am intrebat pe el iar el a raspuns ca "Nu".Am zis ca o sa uit de el dar nu am putut...Mereu cand ii vad ochii aia frumosi ma indragostesc direct! A trecut un an si tot nimic.Acum nu ma mai bag deloc in seama cu el, nu am ce sa fac pentru ca imi pare ca vrea sa "tina metri"de mine.Chear astazi Doamna Diriginta ne-a mutat din banci si am nimerit exact langa el(nu pentru mult timp pentru ca dupa aia m-a mutat de langa el). Am observat pe fata lui "scarba" si supararea pentru ca sta langa mine.Tot incerc sa imi fac alt prieten dar nimeni nu ma mai artage, doar el.
Va rog ce ar trebui sa fac si va rog fara comentarii gen"cheama-l in pat sa ti-o traga"
Nu stiu sa renunt la el? Ar fi cel mai bine? Dar e foarte greu!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Olla Elly_7618. In primul rand iti dau un sfat. Niciodata nu mai asculta gura lumii in materie de relatii. Fa ceea ce iti spune TIE inima, nu ce aude urechea. Din cate am inteles, baiatul respectiv nu are cei 7 ani de`acasa, si nu`i bine crescut, nu stie cum sa se poarte cu o fata. Acum iti cer ceva, si anume, fii realista, da`ti seama de situatie, intelege ca el nu te vrea. Stai linistita, asta nu`i panica, mai sunt o multime de baieti frumosi care te plac, 100%; iar daca tu esti indragostita de cineva care nu te place, si mai mult de`atat e si nesimtit, si arogant, inseamna ca e ceva in neregula cu tine, nu`ti dai seama de ce ti se intampla, si ce se petrece pe langa tine. In al doilea rand, tu esti in liceu ( banuiesc ), si daca ai inceput sa ai probleme din astea, si sa te preocupe problemele astea din liceu, nu`i bine. Iti spun sincer, ai tot timpul din lume sa-ti gasesti un baiat care sa te respecte, care sa te iubeasca. Si ca sa iti raspund la intrebare, DA, RENUNTA LA EL, nu e genul de persoana pe care o vrei, crede`ma. O sa suferi aiurea daca continui asa, pentru ce?, pentru nimic... Sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor. Iti urez o seara cat mai placuta si toate cele bune. Si sper sa ti cont de sfaturile mele. Numai bine
E greu dar e bine ca tiai dat seama ca numia ai cf. o sa isi gasesti un pr pana l urma. pana atunci stai cu prietenele tale si distreazate simtete bine razi ask muzicaa vesela plangi si descarcate odata si o sa il uiti.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.118.28.217) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro