Ar trebui sa-ti dai drumul daca asta iti cere corpul.nu e nimic rau in a se simti bine!
Colegii au dreptate.Pe mine ma obsedeaza insa lipsa de "maturitate " de care dai dovada. Pe vremuri,se spunea:"si daca-ti cerea sa te inneci in Dunare,te duceai?" Exact asta ma intreb si eu :daca-ti cerea sa mergeti sa va prostituati,te duceai? Si ca sa ma racoresc,de ce nu are colega ta,curiozitati legate de scoala,de discutii serioase,de creat ceva impreuna? Realizezi ca aceasta colega,te-a "spurcat"? Si nici macar nu ai facut-o cu un baiat. Daca din intamplare,afla mama ta cu ce te ocupi,cum crezi ca va reactiona? Nu stiu,dar eu consider, ca omul, ca fiinta civilizata.isi poate tempera instinctele.Si,apropo! Colega ta,are o minte extraordinar de perfida! S-a gandit ca,daca faceti sex,ramaneti fecioare,nimeni nu afla si totul e OK. Intelegi,ca tu inca nu stii ce identitate ai,nu stii nimic despre viata,dar debutezi in viata sexuala,cu o relatie homosexuala. Urat si pacat! Lipsa de educatie, de cultura, de spirit religios.respect fata de parinti, chiar si fata de baieti. Mai bine lasa prostiile si invata pentru liceu.
Pai gaseste un baiat.macar sa faci ceva cu un baiat nu cu o fata :d.parerea mea e ca ai nevoie de un iubit -.-
Da ia-o ca o joaca si incercati sa o faceti cat mai intens in speranta ca te vei "elibera" adica nu stiu cum sa iti zic sa intelegi. Data viitoare cand te intalnesti cu prietena ta si daca corpul vrea si nute poti stapani punete pe fapte si te opresti atunci cand simnti nevoia ca nu mai vrei sa continui, ca esti satisfacuta si pe urma nu o sa te mai gandesti o zi doua la asa ceva zic eu.Sau fa-ti un prieten... .
Din moment ce ati facut-o cu haine e clar ca doar v-ati sarutat ( asta inteleg eu ). E normal si logic ca la sarut simti aceleasi chestii si cu o fata si cu un baiat ( sau au buzele diferite? ). Cum corpul tau cere acum sa te saruti, asa va cere si vaginul tau sa fie penetrat. Scuza-ma dar daca tu alegi degetul sau degetul ei asta e treaba ta. Gandeste-te ca tu va trebui ( corpul tau o va cere ) sa faci sex si asta nu prea se poate cu o fata. Eu nu vorbesc acum de chestii gen vibratoare si tot felul de artificiale. Toata lumea stie ce inseamna cu adevarat sex. Bafta. Scuze de limbaj dar situatia a cerut-o
E mai mult o joaca acum
cind vei avea o relatie stabila si vei incepe viata sex cu un baiat o sa treci peste sau
daca te simti atrasa de ambele sexe nu e mare brinza.
Nu iti fie frica nu esti pe ''invers'' e doar o etapa a adolescentei si in plus daca tie asa iti place de ce ar mai conta parerile altora
ai o viata ce merita traita asa cum iti croiesti drumul
Nu e nimic anormal cu tine dar exista posibilitatea ca sa nu mai simti atractie pentru barbati. Eu cred iti va trebui vointa sa poti renunta. Bafta.
PS. Incearca si un barbat sa vezi efectele.
Buna. La varsta ta, cred ca asta e o criza de personalitate/identitate. Esti ft vulnerabila si accepti usor astfel de "jocuri", corpul simte placerea, cere mai mult, iar tu esti confuza... Nu cred decat ca ar trebui sa stai sa te gandesti bine, sa alegi daca vrei sa fi bi sau ceva de genu... cu toate ca nu cred ca e cazul. Ia-o pur si simplu ca pe o aventura, si o data ce-ti vei gasi un iubit, totul se va repara, zic eu
AndrewTate7789 întreabă: