Parerea mea e cate place.De obicei cei populari plac pe cei nepopulari.De exemplu am un coleg de clasa pe care il cunoaste toata scoala si tot ne-a invartit ca o place pe aia dar stai ca si aia e frumoasa dar aia ie mai draguta etc... Intr-un final eu(prietenul lui cel mai bun am aflat pe cine place)pe cine credeti? O fata retrasa care st in banca ei si are decat o prietena.Asa ca e posibil sa te placa, DAR pote fi si provocat de alt baiat din grupul sau care vrea sa afle daca tu il placi pe el.Ei personal raman pe varinta ca te place.
Nu stiu cum sa iti zic.u il cunosti mai bine. vezi ca iti trimit id meu si vb acolo
ASa... Ei bine eu iti zic sa nu te aventurezi cu el.E genul care face relatii de scurta durata si ii place atentia celorlalti.Si daca ai vazut ca a trecut de la colega ta la tine, e clar ca nu e genul care sa fie loial mai ales cu atatea oferte in jurul lui (restul fetelor frumoase).Eu zic sa nu te aventurezi.Am patit si eu un genul si nu am regretat ca am zis nu :p. Oricum el deja peste 1 spatamna isi facuse prietena si s-au despartit dupa maxim o luna.Mai ales daca vrei o relatie de lunga durata nu sa te considere doar o alta victima a lui.Mai bine il lasi in pace si daca vrei un iubit demn de tine si de incredere ia un baiat mai aparte, care nu se da la multe fete si care sa iti placa in primul rand tie si sa nu ai prea multa competitie in jur. DAca multor fete le place de baiatul de care esti indragostita, o sa duci o lupta foarte grea si plus ca dca se desparte de tine foarte repede (si asa se intampla in genul baietilor ca el) o sa fii dezamagita si o sa iti dai seama cat timp ai pierdut cu el si ca nu a fost alegerea potrivita.DEschide ochii si vezi dincolo de imaginea lui.
Pff.nikiodata nu avea incredere in baietziii daca vrei sa stii daca te place.raspundei ceva in genu "eu nu te plac, dar putem incerca sa avem o relatie sa vedem ce reusim " daca te place o sa acc si daca nu o sa-ti zic ca a fost o gluma altceva nu mai stiu ce sa mai zic. parerea mea ramane aceeiasi : NICIODATA sa nu ai inceredere in baieti
Buna,eu crd ca ar trebui sa te duci la el cand este singur, si ar trebui invitii la un suc. Daca merge si spune da il intrebi daca vrea sa se plimbe un pic cu tine si mergeti sa mai discutati, si afli daca a fost o gluma faza cu combinatul, si dupa ce ati term sucul si plateste nota il intrebi daca vrea sa se combine cu tine, iar apoi va plimbati prin parc, si astepti un moment mai bun....si apoi...pankkkkkkk..il saruti! Ce zici un sfat bun?