anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci... e un baiat la mine pe scara, s-a mutat acum recent la etj 4, si sincera sa fiu ma cam atragelaughing si nu stiu sigur dar cred ca si el simte ceva pentru mine. Acum cateva luni m-a oprit un vecin de la etj 4 sa ma intrebe daca eu stau cumva la etj 7 ca a intrebat un baiat de o fata care urca la etj 7, si i-am spus ca stau la 7 dar mai e o fata care urca la sta la 8 si urca cu liftul la 7. l-am intrebat de ce si mi-a zis ca e un baiat care a intrebat asta si nu a vrut sa-mi zica cinebig grin Ma rog...acum vreo luna thinking veneam acasa si eram aproape in fata scarii el fiind in fata mea dar putin mai departe, eu am ajuns prima in scara, ma duc la lift, el presupun ca sa traga de timp sa nu urce cu mine in lift se opreste la cutia de scrisori apoi vine si o ia pe scari straight facestraight face si nu stiu de ce am impresia ca ma cam evita si sambata eu eram in fata scarii si el a trecut pe langa mine si se uita fix la minestraight face voi ce parere aveti?thinking Acum nu stiu daca despare mine vorbea vecinul sau despre fata cealalta de la 8sad voi ce credeti? si daca ar fi asa, cum sa ma bag in seama cu el? straight face funda

Răspuns Câştigător
| ynna93 a răspuns:

Pai spune`i buna te`ai mutat aici de curand nu`i asa? incantata de cunostinta.si incepi sa vorbesti asa cu el. daca vezi ca vrea sa scape cat mai repede de discutie inseamna ca e vorba de cealalta fata daca cere id` sau chestii de genu` tu estismug. mult succes

3 răspunsuri:
| Raymiiiii a răspuns:

Acum cateva luni m-a oprit un vecin de la etj 4 sa ma intrebe daca eu stau cumva la etj 7 ca a intrebat un baiat de o fata care urca la etj 7, si i-am spus ca stau la 7 dar mai e o fata care urca la sta la 8 si urca cu liftul la 7. - Din partea asta nu am inteles nimic
ON:Intreba-i prietenii ce ii place si intra astfel in vorba cu el

| PlayWithMe a răspuns:

Nu te inteleg sincer, nu poti sa vorbesti si tu cu el? Asa de timida esti? laughing eu daca as avea de exemplu o vecina si daca mi-ar fi placut as fii incercat sa vb cu ea big grin, dar daca baiatul e timid poate din cauza asta nu vb cu tine happy

| mircea_5116 a răspuns:

Incearca sa-l abordezi printr-o maniera placut, iar daca viitoare te rog fi putin mai concisa