Nu neaparat vei putea fi respinsa. Incearca sa fi mai comunicativa cu el, si nu fii timida Baftaa
Baietii nu sunt asa schimbat-ori ca fetele. Daca te-a placut acum o jumatate de an, iti garantez ca te place si acum. S-a indepartat de tine din cauza faptului ca l-ai ranit. Ce ai fi vrut? Sa se comporte ca si cum nu l-ai fi refuzat? E imposibil, oameni suntem.
Eu zic ca nu iti asumi un risc daca te duci la el si ii spui ca il iubesti ci dimpotriva, indraznesc sa anticipez o scena frumoasa de film. Spune-i! Si injura-ma daca m-am inselat.
Zii ca in fata ca il placi si evzi daca si el mai simte asta pentru tine daca da o sa fiti impreuna:d daca nu...de aia se duce cu alte tipe dar incearca, incercarea moarte n-are!
Credeam ca teama de respingere e mai mult la baieti. s-ar putea inca sa te placa dar daca nu atunci nu va avea o reactie ciudata spre deosebire de VOI fetelor care cautati cu orice ocazie sa faceti misto de noi si sa ne radeti in fata. ma rog... spune-i direct.in fata sau pe net cum iti e mai usor si te vei lumina fara ca tupeul tau sa cauzeze urmari jenante. daca n-am dreptate imi comunici rezultatul si te la sa ma tragi de urechi
Eu am trecut printr-o situatie asemanatoare, de fapt, aproape asemanatoare, te pot ajuta prin exemplul personal. daca vrei sa discutam, da-mi un pm si ne auzim pe mess.
Ce tupeu ma
eu cred ca si tu ai o problema de plan sentimental
in fine, nu stiu daca voi avea vrodata curajul.
Si eu am avut un caz asemanator imi placea de un baiat si nu stiam cum sa ii zic asta asa ca am asteptat ceva vreme ca sa imi dau seama daca si el ma place pe mine asa ca am aflat ca sentimentul era reciproc(si el ma place foarte mult pe mine)si i-am spus ca imi place de el si atunci si el a recunoscut ca si el ma place si de atuncia suntem impreuna.
Sper ca te-am ajutat
PaPa
Pai daca a vazut ca nu merge cu tine, tu panicandute cand ti-a spus, normal ca a plecat la altele
Deci trebuie sa fi directa.Pe YM poți sa-i spui, fără inhibiții. Dupa va puteți întâlni și discutati.
Sper ca te-am ajutat :*
:*:*:*:*:*:*
Daca esti asa rusinoasa incearca sa o iei mai pe ocolite si sa atinge subiectul pentru a vedea parerea lui.Bafta:*