| elena_1795 a întrebat:

Buna deci este o intrebare mai mult adresata fetelor.eu sunt impreuna cu iubitul meu de 5 luni, acu eu am trecut clasa a9a si in clasa am un coleg foarte frumos si se comporta foarte frumos cu mine. mie imi place foarte mult de el si vreau sa fiu cu el, dar nu vreau sa ma despart de iubitul meu.in plus iubitul meu e cam foarte gelos si nu vreau sa-i spun.acu problema e ca si iubitul meu e la acelasi liceu ca si mine doar ca el e a 11a deci nu stiu ce sa fac ma atrage amandoi. voi ce ati face in locul meu? astept cat mai multe raspunsuri.

7 răspunsuri:
| Lummy a răspuns:

Nu cred ca merita sa strice ceva ce ai(relatia actuala) cu ceva ce nu stii sigur(relatia cu acel baiat). Parerea mea.

| dOody a răspuns:

Pai daca te hotarasti ca vrei ceva cu colegul tau de clasa atunci ar fi bine sa vorbesti cu iubitul tau intre patru ochi si sa ii explici care este situatia, pentru ca mai devreme sau mai tarziu va afla. Dar sfatul meu este sa nu te lasi asa dusa de val. Pe colegul tau de clasa il cunosti doar de cateva zile probabil, nu stii ce fal de persoana e. Poate ca daca renunti la iubitul tau pentru o relatie cu el, iti va parea rau. GANDESTE-TE BINE:*! e decizia ta

| crasch47 a răspuns (pentru dOody):

Printeso,in primul rand iti sugerez o carte de gramatica si sa stai macar la orele de romana, in al doilea rand iti spun sigur ca nu ai sentimente pentru niciunul dintre ei, in al treilea rand cand o sa afle cel mai mare o sa iasa prost pentru cel mai mic si ca o concluzie te sfatuiesc sa stai in banca ta si sa ti ocupi timpul cu scoala. Iubirea nu e de tine deocamdata.

| ghfgjgjkgj a răspuns:

Daca iubesti doua persoane in acelasi timp, alege a doua persoana de care te-ai indragostit, deoarece daca o iubeai intr-adevar pe prima nu te-ai fi indragostit de a doua.Johnny Depp
sper se te ajute in dilema

| purpleisforme a răspuns:

Mai bine faci ce.ti spune inima e destul de siropos si toata lumea o sa zica ca is genul de fata care crede in dragoste. etc. dar asta e cel mai bine de facut... trebuie s ate gandesti cine ce iti ofera si cu cine te simti tu mai bine. pana la urma e alegerea tah. dupa parerea mea daca un baiat se poarta frumos cu tine si mai e si dragut merita sa.i dai o sansa, si depinde si ce trecut ai cu prietenul tau, momentan colegul tau nu te.a intrebat daca vreti sa fiti impreuna?, daca o sa o faca, cand o sa o faca... va trebui sa te gandesti si sa te intrebi cine tine la mine mai mult, pe cine plac mai mult, cu cine imi este mai bine? Sunt sigura ca o sa alegi ce e corect pentru tine cat si pentru ceilalti, pana la urma pe oricine respingi nu.i asa de rau, doar nuh va casatoriti happy

| shadowgirl1 a răspuns:

Eu spun ca totusi in 5 luni cu siguranta te-a facut sa ti la el, si chiar daca nu iti dai seama, daca te`ai desparti de el pentru colegul tau ti-ar lipsi.Sti cum e, ce avem nu ne mai place, dupa ce pierdem realizam ca de fapt era foarte important...

| MaffyChan a răspuns:

Poi se spune "sa nu parasesti o barca decat daca esti sigur ca esti cu ambele picioare in cealalta". Daca chiar iti place de el du-te si intreaba-l.Inima ta decide pe cine iubesti mai mult.Gandeste cu inima nu cu capu(am fost in aceeasi situatie ca tine dar sincera sa fiu am ales pe cel de care eram sigura ca ma iubeste)poate ti-am fost de ajutor cumva^^