anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:* deci eu nu pricep un lucru! baietilor le plac fetele rele baietoase deci sa va spun povestea un prieten de-al meu a vb cu iubithu meu pe mess si dupa mia tr conversatia si el acolo ii spunea ca ii place de mine ca sunt rea si ca bat baieti si el face ca asa imi place de ea ca e realaughing deci eu nu pricep si mai multi baieti au zis ca ma plac ca st realaughingdeci nu ma intereseaza eu nu o sa ma schimb pentru baieti cine ma iub ma iub si asalaughing

Răspuns Câştigător
| IDamon a răspuns:

Te plac pentru ca esti mai tupeista nu cred ca te-ar fi placut daca ai fi fost prostuta, ai fi tacut la orice rautate pe care ti-ar fi zis-o un baita. Sunt baieti carora le plac fetele mai timide, cuminti dar si baieti carora le plac fetele rele, tupeiste.

3 răspunsuri:
| Yaguar a răspuns:

Mai rar intilnesti baieti carora le plac fetele asa zise baietoase, dar sunt si unii de acestia. Dar in general baetilor le plac fetele feminine. De obicei celora care le plac fetele baietoase nu se ghindesc la o relatie dar se ghindesc la o noapte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa si? care`i intrebare? ai scris asta sa te lauzi? neinteresantstraight face Femeieee nu mai posta porcarii din astea daca nu sti sa scriistraight face

| LoνeBruNNette a răspuns:

Prosti, baietilor le plac fetele mai baietoase care totusi se imbraca bine si au mult tupeu laughing