anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci eu si fostul ne intelegem foarte bine. Dar am o nedumerire. cand suntem mai multi in grup e asa nu stiu distant si din astea si bineinteles si cand e iubita lui de fata. dar cand suntem doar noi 2 el e foarte de treaba si chestii din astea imi spune totul si mereu ma suna pe mine. in loc sa o sune pe iubitasa e ciudat sau sa isi sune prieteni adica nu sunt singura la care are nr. de tel. Si multi spun ca el mai tine la mine. Ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| FlorinBv_7630 a răspuns:

Salut,

El mai tine la tine dar ca sa nu o faca pe prietena lui actuala geloasa e mai distant cu tine cand e cu prietenii si cu ea.Este un comportament normal adica nu trebuie sa te superi pe el. Pune-te in locul lui si o sa iti dai seama happy.

2 răspunsuri:
| Nikoooooooo a răspuns:

Eu zic ca te mai place...asa am patit si eu sh crede-ma ca ar trebui sa vb cu el,sh sa il intrebi asa putin pe ocolote,ca daca o place pe iubitha lui, sh dupaceea mai povestiti voi asa sh il intrebi dar tuh simti cv pentru mine de ma bagi atat de mult in seama? crede-ma ca te ajuta acest fapt, sh daca tuh mai tii la el lupta fata! Bafta multa... fundita? pls

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns:

Aaa da si eu inca mai tin la el. cum sa fac sa ne impacam? crying