anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci eu sunt cls a 10a si acum cateva luni un baiat de la a 12a a inceput sa se dea la mine.La inceput nu-mi placea de el. dar pe parcurs a inceput sa-mi plc tare si el mereu cand ma vede ma baga in seama cu cate o chestie. El e genu mai golanas si chestia asta ma atrage, mai ales ca multe fete frumoase il plac, si el imi acorda atentie. Faza e ca are prietena de ceva timp [nu e in liceu cu el]dar din ce am auzit dar mai ales din ce am vazut se poarta foarte urat cu ea. O trateaza urat tare dar ea sta cu el pentru banii lui.happy. De exemplu eram odata la scoala si venise si prietena lui si ea statea in spate dupa el si prietenii lui ca un catelus, si el intorcea capul spre mine.Se mai da la vreo 2 fete din liceu, dar nu stiu mereu cand ma vede se uita insistent, zambeste ma mai ia si in brate si-mi spune cas- frumusica si nu stiu ce.Niciodata nu m-a intrebat cum ma cheama, desi banuiesc ca stie ca a vazut pe facebook cel putin.Si deja a inceput sa-mi placa tare de el, si nu stiu daca eu i-am dat de inteles ca-l plac.straight facesi cu asta as vrea sa ma ajutati, spuneti-mi cum sa-l fac sa-si dea seama ca-l plac, astfel incat sa no dau in bara.multumesc anticipat:***

Răspuns Câştigător
| eveline_9271 a răspuns:

Eu zic sa stai deoparte altfel risti sa fii "o alta " pe lista lui de cuceri. Nu il lasa sa te manipuleze in continuare. Se joaca frumos si pe fata cu fetele. Fii diferita, ignora-l putin si vezi daca merita, daca chiar te place si nu e cu tine cum e si cu celalalte fete. Baietii din liceu sunt imaturi, crede-mabatting eyelashes viseaza doar la tipe bune si sex mult si frumos. Daca esti tipa ok, cumintica si linistita, fii altfel! Ai grija sa nu ii cazi in capcana. Succes!

2 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Draga mea.lasa-te pagubasa, pentru ca in curand vei plange! Ce te atrage asa de mult la el, ca e golanas? Daca el se poarta urat cu prietena lui, nu inseamna decat ca el e un golan needucat, nu ca fata ar merita asa ceva. Crezi ca pe tine sau pe altele le va trata mai frumos? Asemenea persoane nu-si schimba naravul, ca si lupii. Sunt periculosi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi thu ce inventezi!