anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci.fara deci laughing Imi place de un baiat,e dragut si nu stiu daca ma place adica el ma i-a in brate,ma pupa pe cap,ma tine de mna si in ore se uita la mine dar faza este ca alteori sta cu alte fete,se joaca in parul lor,le vorbeste frumos.Odata am fost la film(cu el si cu doamna de desen) si m-a pupat pe obraz cand am iesit din microbuz, se purta foarte frumos cu mine apoi la scoala era la fel ca inainte de a merge la film(ce am scris la inceput). Acum cateva zile scriam in jurnal si m-a intrebat de cine imi place iar eu l-am intrebat de cine ii place si mi-a spus ca de nimeni..Chiar a zis adevarul sau a mintit pentru ca ii era rusine? Ii place de mine sau doar vrea sa se joace cu mintea mea?

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In orice caz te apreciaza chiar daca aceasta deocamdata nu inseamna neaparat iubire. Daca iti place de el ar trebui sa-l intrebi acum cat sunteti doar prieteni. Poti motiva intrebare cu insemnarile tale din jurnal.

| LoveSleep a răspuns:

Nu te place. Dacă ar face-o, ți-ar spune.

| Doub a răspuns:

Poate te place, poate se joaca.thinking
Tu trebuie sa-ti dai seama.

Răspuns utilizator avertizat
| Țoglă a răspuns:

Ia încearcă să te dai și tu puțin la el. Dacă te respinge, știi un lucru.

| SorinaSuciu a răspuns:

Beitii sunt in general mai ciudati laughing daca face asa cu toate fetele nu cred ca te place dar daca cu tine se comporta mai altfel e posibil sa simta ceva big grin

| IDede a răspuns:

Probabil simte o dragoste frateasca fata de tine. Sau poate chiar te place. Depinde de gesturile care le face, care arata mai mult decat un frate le-ar face. Daca simte ceva pentru tine si tu pentru el, de ce sa nu incerci? Poate simte ceva pentru tine insa ii este frica sa spuna ceva fiindca asta ar putea strica prietenia buna dintre voi doi.

| XD_Andrei_1990 a răspuns:

Eu zic ca sansele sunt aproximativ egale, s-ar putea sa simta ceva pentru tine si sa te fii mintit (ca no, cum sa iti spuna ca da...). In fine, sfatul meu este sa il intrebi daca te place si sa insisti (si spune-i ca nu te spueri de nici un raspuns) Bafta :*