Deci faza este ca tu trebuie sa alegi pe unul dintre ei doi...deci cred ca a. te place si ca mai vrea sa mai fie inca o data cu tinw.dar el crede ca tu mai tii la v. si inceraca sa vezi ce faci..sa iei o decizie corecta..chiar daca tii la amn2...si succes! sai alegerea ta trebuie luata cu inima nu cu mintea.k v. nu stiu ce iti zice..sau a. inceraca sa alegii ce vrei uh cu inima deschisa!
Draga mea, cel mai greu de suportat pentru un baiat este sa stie ca iubita lui se gandeste si la al doilea.Orgoliul lui are de suferit, apoi v-a renunta.Alege unul si incheie complet relatia cu celalalt.
Sunt de acord!
Eu nu am inteles ce treaba mai ai cu v.
asta cu i am trimis mesaj crezand ca nu o sa l citeasca e f tare )))))). dar ce credeai ca o sa se intample? doar lui i l ai trimis!
avand in vedere ce ti a vacut a. si anume ca s a despartit de tine dupa ce a zis la toata lumea asta eu zic sa il uiti si sa l nu l mai bagi in nicio seama. asa ceva nu se face cand iubesti si respecti!
Dupa cum scrii cu "A." si "D.", pari cam micuta, daca e asa cum zic eu atunci mai cresti ca doar nu suferi asa tare la 12-13 ani.
Mutubal întreabă: