| angel70530 a întrebat:

Buna deci fiecare dintre voi ati avut dreptate, este referitor la fostul meu prieteni care va ziceam ca are 23, astazi parintii mei au plecat la piata sa faca niste cumparaturi, si l-au intilnit pe el, el era cu o fata, s-a speriat de parinti nu dorea sa dea ochii cu ei, dar nu avea incotro, era cu o fata se pare ca noua lui prietena, asa mi-au zis parintii mei, s-a salutat si s-a dus cu aia de mina, acea inca striga ca trebuiau sa cumpere niste productie, si iata asa el este acum pe net si nici macar nu se saluta, va spun ca asa am o dispozitie naspa, dar stiu ca sunt puternica si voi merge mai departe, voi uita de el, va rog as vrea ca sa imi dati niste sfaturi cum sa procedez mai departe, serios chiar am nevoie de sfaturile voastre. Va rog astept

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu de ce te stresezi?
Nu ai treabă, nu te bagi.
Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Iti doresc sa ai puterea sa margi mai departe, dar vad ca tu nu doresti din tot sufletul sa nu mai ai tangenta cu el. Se pare ca inima ta e tot la el, dar incearca sa te folosesti si de ratiune.

Răspuns utilizator avertizat
| fetelerebele a răspuns:

Doamne mi-ai intristat inima cu chestia asta auzi dam id tau si vb mai multe iti dau si sfaturi etc a si uni baieti is niste porci sau nici n-am cuvintepentru ei oke deci sa-mi dai id paa

| MrSoapte a răspuns (pentru fetelerebele):

Tu te tai cu lama?