In general..Baietii care plac cu adevarat, atunci cand esti indiferenta cu el, incearca sa se bage in seama... Daca vrei sa aflii eu zic sa faci pe "indiferenta" cu el si.i-ati o prietena si vorbiti despre el si alt baiat si..de ex: spune care e diferenta intre ei si bla bla bla(ai grija nu zi indodeauna ca el e mai bun decat celaland o sa-i dai impresia ca il bagi in slavi mai zi ca ala ii mai de treaba etc.) daca "ala" vine si se baga cu tine in seama zici:"Parca nu vorbeai cu mine.N-ai ce face?" fa pe indiferenta... Daca cumva se supara si ii mai grav du-te la el si cere-i iertare(niste lacrimi nu strica, o sa-l impresionezi.) In felul asta iti vei da seama daca te place cu adevarat si poate veti fi si impreuna.Succes!
Bună.
Și ce fel de sfaturi vrei?
Gen: culcă-te cu el?
Aaa da, trăiește-ți copilăria!
Pa, pa.
Ceva ma face sa cred ca traiesti la manastire
Bună.
Și mie îmi lași o altă impresie, te bagi în seamă cu japca!
Pa, pa.
Ma scuzati ca ma bag dar eu zic ca ar trebui sa va dati id-urile si sa va certati acolo..nu de alta dar unii folosesc TPU pentru a cere sfaturi si nu pentru a vedea cum va certati voi. La revedere
Mie imi lasi impresia ca ai 78 de ani, si instigi la incultura sexuala, agramatism, si promovarea expresiilor de mahala De ce nu te potolesti? Nu vezi ca ai ajuns de rasul pustimii?
Care manastire frate, nu vezi ce vocabular de mahala are?
Bună.
Și unde vezi tu cearta?
A comentat nefondat și am avut dreptul la replică.
E greu să gândim, nu?
Pa, pa.
Bună.
Mda... la tine nu mă surprinde nimic! Vezi că am 100 de ani pe un picior, e grea matematica pentru tine.
Pa, pa.
Dupa cum vad ne-ai plictisit pe toti. Nu inteleg cum ai ajuns userul anului cand intru pe la toate intrebarile si tot ce vad este ca te iei de toti pentru alegerile pe care le fac. Fiecare isi traieste viata cum vrea si tu nu esti aici sa judeci ci sa ajuti ceea ce observ ca nu faci. Calmeaza-te si nu te mai ataca atata.
Numai pentru tine :x
http://www.youtube.com/watch?v=DZFpEtbPWTo
Lasa-i in pace, TPU nu moare niciodata atata timp cat scursurile societatii insetati de atentie misuna pe aici.
Bună.
Să mă atac singură? Câtă confuzie faci!
O noapte senină să ai.
Pa, pa.
Bună.
Mulțumesc pentru dedicație.
Numai bine!
Pa, pa.
Asta e bataia ta de cap, marea ta problema la 13 ani? Fetito iesi afara si distreazate ~!