| DulceataXP a întrebat:

Buna!
Deci i-am dat a doua sansa lui fostul meu! Neam intilnit nu mai mult de 3 saptamini si intro vinere am venit ambii acasa si simbata nu am vb deloc, eu nu i-am scris sa vad cind mia scrii el nici duminica nici luni si nici marti nu mi-a scris cînd am intrat in oaspeti pe profil si ma uit el eara ii in relatii cu fosta lui,, eu am ramas socata cum poti asa sa te atirni?
Eri a fost ziua lui o profesoara si catre mine a felicitate cind l-am vazut ni vine sa il plesnesc odata peste faţa. din ce zi trece din ce si mai tare il urasc. poate la minca viermii odata om debil! Cum sa incerc sa imi fac un comportament mai indiferent si mai pofighist?

4 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Efectiv sa nu mai vorbesti despre el/ cu el, sa nu mai observi nici macar prezenta lui.
Ignoranta este cea mai buna arma.winking

| Anuttzzik a răspuns:

Într-adevăr indiferența e cea mai bună armă dar ai grijă cum te comporți pentru că își va da seama că totuși te afectează, încearcă să treci neobservată și pur și simplu comportă-te normal, râzi, glumește în prezența lui ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic :-D

| Raiiiisa a răspuns:

Indiferenta nu e in totdeauna un mijloc prin care sa-l faci pe fost iubit sa "moara" dupa tine. Daca o sa incerci sa faci asta ai putea sa-l indepartezi si mai tare si oricum daca nu mai vrei nimic cu el dupa ce ti-a facut cred ca nu mai are rost sa te obosestihappy

| mona a răspuns:

Ignora-l total