| Anonimawsj07 a întrebat:

Buna! Deci ideea e ca sunt intr-o relație cu un baiat de 2 săptămâni și 4 zile (am 16 ani și e prima mea relație) și nu prea stiu cum sa ma comport cu el. Acum câteva luni am mai încercat cu un baiat și chiar dacă nu am fost împreuna, i-am dar foarte multă atenție și din pacate am primit ghost și nu mai stiu nimic de el. Tot acum ceva vreme, am mai încercat cu un baiat, dar nu i-am dat aproape deloc atenție (chiar se comporta cu mine cum nu s-a mai comportat niciun alt baiat și chiar îl iubeam, dar nu voiam sa se plictisească de mine ca și in celălat caz). Iar acum, am găsit acest baiat pe care îl iubesc extrem de mult și nu stiu cum sa ma comport cu el, cum sa-i vorbesc încât sa nu se plictisească de mine și sa nu ma rănească. Dați-mi va rog niște sfaturi

5 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

In primul rand trebuie sa fii tu insuti, sa nu te schimbi. Dupa trebuie sa vezi acest baiat cat de interesat este de tine, cata atentie iti da, daca are un comportament frumos fata de tine si fata de alte persoane.

| Clarion1234 a răspuns:

Lăsai să aștepte ca dupa ce isi fac treaba e posibil sa faca ca primul. Adică să fugă... nu te grăbi ai tot timpul...

| iulian6331 a răspuns:

Încerca să te relaxezi când ești pe lângă el și spune-i ce ai pe suflet fata de el și sigur nu o sa il mai plictisești, din potriva o sa il faci sa te iubească mai mult.

| RAY a răspuns:

Va face orice pentru tine (vagin) nu îți fa griji ca nu îl vei plictisi cu nimic, mai ales fiind virgina wow, ești o comoara, pe lângă el mai salivează mulți la stupul tău de miere, asta e adevărul dorința sexuala te face sa stai cu o fata

| just4ubr2015 a răspuns:

Lasa-l pe el sa preia initiativa nu il stresa si lasa sa vina totul de la sine iesi la film la teatru la plimbare stati de vorba nu iti mai face planuri ca nu vei ramane cu el mereu.