Hm. Prietena ta cea mai buna e aceeasi cu una dintre cele doua din prima intrebare sau e a treia persoana? e important de stiut!
Le faci cunostinta, dar spune-i prietenei tale sa nu o sacaie pe cealalta prietena adica cea mica. Dupa subiectul intrebarii, cred ca sunteti cam micute
O accepti, atata timp cat va intelegeti bine, nu conteaza nimic altceva.
Da suntem cele mai bune prietene si eu nu am nicio problema cu lesbienele...da suntem cam micute ai dreptate ele doua se cunosc deja dar nu chiar asa cum o cunosc eu pe cea mica, cum adica sa nu o sacaie?
adica sa nu o preseze nu?
sa fie prietene dar sa nu vrea sa stea mereu cu cea mica nu?
Prietena ta o place pe cea mica si cu siguranta isi doreste foarte mult sa stea cu ea, intelegi? Si daca cea mica, nu este interesata de prietena ta, desi se va stie ca va fi doar o prietenie nevinovata, prietena ta nu trebuie sa se supere.
Logic fac ele cunostinta, vorbesc daca aia mica nu vrea sa fie prietena cu prietena ta mare nu o merita... totus la baieti ii mai usor joci un fotbal sau ceva si cel mai bun prieten
Oricum problema nu este a mea este a lor eu cel mult pot doar sa le fac cunostinta dar nu putem sa o invinovatim pe cea mica pentru ca este mai mica si ea sta cu pretenele ei si imi vorbeste si mie in pauze dar prietenei mele care este langa mine mereu nu ii vorbeste(adica daca ii vorbeste ea vorbeste dar nu ii vorbeste ea singura) si eu o vad mereu ca se supara si parca imi pare rau de eada si mie imi plac baieti dar daca ea asta a ales...