| maria49 a întrebat:

Buna,deci ieri o prietena mi-a marturisit ii place de o prietena de-a mea mai mica cu un an ca noi si nu stie ce sa faca ca sa ii dea atentie prietena mea mai mica pentru ca nu o prea baga in seama.(ea vrea doar sa fie prietena cu aia mai mica nu ceva de alt gen dar nu stie cum sa se apropie de ea ca sa fie prietene). deci ce sa faca?

si inca o intrebare eu ce sa fac ca sa ma acomodez cu orientarea sexuala a prietenei mele cea mai buna?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietena ta o place pe cea mica si cu siguranta isi doreste foarte mult sa stea cu ea, intelegi? Si daca cea mica, nu este interesata de prietena ta, desi se va stie ca va fi doar o prietenie nevinovata, prietena ta nu trebuie sa se supere.

10 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Hm. Prietena ta cea mai buna e aceeasi cu una dintre cele doua din prima intrebare sau e a treia persoana? e important de stiut! big grin

| maria49 explică (pentru Kaℓi):

Prietenei mele cele mai bune ii place de prietena mea mai micabig grin nu exista a 3-a persoana sau poate sunt eu care nu stiu cum sa scap, oricum daca poti raspunde-mi la intrebarea unu si iti dau funda.

| Kaℓi a răspuns (pentru maria49):

Nu vreau funda, vreau lamuriri suplimentare big grin
Care e orientarea sexuala a prietenei tale cele mai bune?

| maria49 explică (pentru Kaℓi):

Deci,prietena mea cea mai buna este lesbiana...ce altceva mai vrei sa afli?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le faci cunostinta, dar spune-i prietenei tale sa nu o sacaie pe cealalta prietena adica cea mica. Dupa subiectul intrebarii, cred ca sunteti cam micute big grin
O accepti, atata timp cat va intelegeti bine, nu conteaza nimic altceva.

| maria49 explică (pentru anonim_4396):

Da suntem cele mai bune prietene si eu nu am nicio problema cu lesbienele...da suntem cam micute ai dreptatebig grin ele doua se cunosc deja dar nu chiar asa cum o cunosc eu pe cea mica, cum adica sa nu o sacaie?
adica sa nu o preseze nu?
sa fie prietene dar sa nu vrea sa stea mereu cu cea mica nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru maria49):

Prietena ta o place pe cea mica si cu siguranta isi doreste foarte mult sa stea cu ea, intelegi? Si daca cea mica, nu este interesata de prietena ta, desi se va stie ca va fi doar o prietenie nevinovata, prietena ta nu trebuie sa se supere.

| TooNight a răspuns:

Ai grija sa nu-i placa de tine.rolling on the floor Pe bune.

| maria49 explică (pentru TooNight):

Nu cred ca ii place de mine.

adica eu nu sunt si nu o sa devin lesbiana si stie bine ca daca iar place de mine eu as fi stricat prietenia asta.
nu risca.

| A1N2O3N4I5M a răspuns:

Logic fac ele cunostinta, vorbesc daca aia mica nu vrea sa fie prietena cu prietena ta mare nu o merita... totus la baieti ii mai usor joci un fotbal sau ceva si cel mai bun prieten

| maria49 explică (pentru A1N2O3N4I5M):

Oricum problema nu este a mea este a lor eu cel mult pot doar sa le fac cunostinta dar nu putem sa o invinovatim pe cea mica pentru ca este mai mica si ea sta cu pretenele ei si imi vorbeste si mie in pauze dar prietenei mele care este langa mine mereu nu ii vorbeste(adica daca ii vorbeste ea vorbeste dar nu ii vorbeste ea singura) si eu o vad mereu ca se supara si parca imi pare rau de easadda si mie imi plac baieti dar daca ea asta a ales...