| LiaPaula10 a întrebat:

Deci...imi place atat de mult de un baiat! Nu ca imi place de el il iubesc! Nu stiu ce sa fac! Nu stiu cum sa devin maacar prietena cu el! Il visez in fiecare noapte! Am id lui de Facebook. Dar nu intra pe cont. O prietena de amea il cunoaste dar nu ma mai intalnesc cu ea. Daca nu il vad 2 saptamani am cosmaruri cu el si plang intruna! Imi dati nuste idei cum as putea sa devin prietena cu el?

Răspuns Câştigător
| kkkira a răspuns:

Pai nu ii arata ca esti nebuna dupa el, vezi ce gen de baiat e el si inspirate cum sa te porti! Cand esti in preajma lui gaseste un subiect sau daca vrea ceva sau cere ceva de la apti prieteni/colegi si nici unul nu are si ai tu si crezi ca il poti ajuta spune-i ceva de genu "am eu " Crede-ma MERGE! El iti va multumi in mod sigur! alta idee, acum mai ales ca este iarna si multa zapada spune-i prietenei tale sa stea mai in fata lui si te prefaci ca dai in ea si il nimeresti pe el... el te va alerga si te va baga in zapadalaughing si asa eti rade si il loesti si u cu zapada si asa, el se va distra si va fi mai lult atras de tine In acest caz veti petrece si timpul pmpreuna

3 răspunsuri:
| Mademoiselle a răspuns:

Heii :*! Pentru inceput fa rost de id lui, e cel mai usor sa legi o prietenie pe mess, ii spui cine esti si incepi sa vorbesti cu el, nu vreau sa te amagesti singura crezand ca imediat se va lega ceva, dar incet-incet se va lega ceva! Vorbiti cateva zile pe mess, pe urma chiar tu ii poti propune sa iesiti pe afara cu mai multi prieteni chiar! Incet dar sigur, te poti chiar folosi de prietena ta sa te intalnesti cu ea si sa il chemati si pe el! Pe urma o sa vezi ca va fi mult mai usor! Dupa ce incepeti sa vorbiti ii poti spune ca iti place de el etc! Succes te puuuuuuuup :*:*:*:X

| MaxiValau a răspuns:

Poti sa-i dai idul lui unei pr de-ale tale sa vb cu el sau vb chiar tu de pe alt id si-l intrebi daca are prietena, daca ii place de cineva fara sa-i spui ca esti tu.

| Zero a răspuns:

Paula Paula...iti intelegem indurerarea dar daca tu nu iy dai baiatului o bucata buna de ce ai tu nu cred ca se va uita la tinee.