| Anonim6973946 a întrebat:

Buna, deci imi place de un baiat de 15 ani eu am 14 si suntem in aceiasi clasa. Acum niste zile mi-a scris pe whatsapp "Buna" si in fine, a evoluat conversatia pana amandoi am marturisit ca ne placem unul pe altul. Ma invita pe la el si ma duc. Incepem sa vorbim, radem bla bla bla, pana cand vine un moment de liniste si el isi pune mana pe obrazul meu si ma saruta, imi simt tot corpul cum imi impietreste si ma simt ca in rai. Apoi imi suna telefonul si aflu ca ma cheama ai mei. Urmatoarea zi, la scoala, el se muta cu mine in banca, iar in pauze ne-am mai sarutat si un coleg a vazut, iar zvonul a ajuns la toata scoala. Acum toti colegii rad de mine si de prietenul meu.
Ce ar trebui sa fac? Sa ii ignor, sa incerc sa fac fata ca o vedete, sa ma ascund, sa il parasesc, sa rad cu ei? CEEEEEE?

PS. Toata lumea va ramane anonima pentru propria siguranta. Multumesc

6 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Tu nu ai treaba cu ei, stai linistita cu prietenul tau si nu ii baga in seama pe restul.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se intampla nimic, doar fiti mai precauti.
Copii rad, vorbesc dar voi trebuie sa-i ignorati.

| corbulalbrosu a răspuns:

Voi vede-ti-va de idila voastra si ignorati ironiile sau comentariile rautacioase, copilaroase, puerile, ale acelor colegi imaturi sau unii chiar rau voitori. Sa aveti parte de fericire si de o relatie de...Succes!

| SG1995 a răspuns:

Moama, deci te desparti de el pentru ca sunt barfe lol, draga orice rahat tine cateva zile, curand alt cuplu va fi subiect de barfa.

| Crackman a răspuns:

Eh ei inca nu stiuwinking

| cyupaku a răspuns:

Trebuie sa ai responsabilitatea sa iesi din anonimat daca vei continua asa, asa vei trai pentru toata viata, fara curajulraspunderii