| andrada a întrebat:

Buna
Deci: imi place de un baiat de la scoala, nu il cunosc dar m-am indragostit de el de la prima vedere laughing el ieri am stat la ora de sport cand avea el ora si eu aveam o minge in mana si zice el "da o pasa" love struck cum sa fac sa ma mai bag cu el in vorba? sa mai stau la ora cand e clasa lui? ceva sfaturi. i-am dat acum cateva saptamana add pe facebook si azi cand m-am uitat scria iar "add friend" si i-am mai dat odata.

funda+vot

Răspuns Câştigător
| geeooo a răspuns:

Gaseste un subiect comun.de ex.ce stiu eu...de informesi cu privire la ce ii place.si creezi o discutie. apoi cred ca se va suna si tu ii spui"pate ne mai intalnim in afara scolii sa mai vb."..de astea... fundabig grinsmug?

3 răspunsuri:
| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Da`l dracu de tampitlaughing nu merita.l-am vazut si eu pe fb si e urat ca ciumalaughingnu te mai baga in seama k ala daca nu te meritaoh go onlaughing

| andrada explică (pentru GoAndFuckYourselfWithAKnife):

Asta e altu love struck: laughing o sa ti-l arat dar mai lasa-mi odata id tau pe privat ca cred ca l-am sters din greseala

| qLoveSmileღ a răspuns:

Bună @andrada

Nu trebuie să îi dai de înțeles că tu îl placi, că după aceea cu siguranță o să vrea sa te *joace* puțin. Adică el știind că tu îl placi, ar vrea sa te facă să te indrăgostești mai mult de el, si in accelasi timp să si suferi.

Să nu-l mai bagi tu în seama pe Facebook sau pe mess, in general. Băieții trebuie să facă primul pas, nu fetele.

Numai bine.