3 ani nu sunt deloc o problema, fi serioasa!
Cand te mai intalnesti cu el, intra in vorba, eventual zi ca esti cam singura, ca e lumea in vacanta si ai vrea sa mergi cu el la film. si acolo, poate te mangaie si te saruta.
Faptul ca se juca cu parul tau trebuia sa iti dea clar de inteles. acum e randul tau. daca te saruta - dar si inainte! - si tu te poti juca cu parul lui, fi sigura ca ii va face mare placere!
Success!
Buna. Sunt foarte proasta la dat sfaturi si am fost si eu de mai multe ori in aceeasi situatie ca si tine. Incearca sa il bagi tu in seama de data asta si vezi cum se comporta. Poate ca el te placea, dar tu fiind orgolioasa si ignorandu-l i-ai dat de inteles ca nu e reciproc sentimentul, asa ca baiatul a ales sa se distanteze de tine.
Imi trebuie mult curaj sa fac asta xDD Sunt mai timida de felul meu
Si eu sunt mai timida, dar gandeste-te ca el a facut un pas spre tine, l-ai respins si acum macar atat poti sa faci. Sa faci si tu la randul tau un pas catre el. Succes!
Daca incerca sa se bage in seama cu tine si se juca cu parul tau e clar. Iti spun ca baiat.Numai vorbeste cu tine ca ai vazut ca il iei la misto. Du-te si spune-i ce simti ca poate il ia alta si o sa regreti foarte mult. Asa am patit eu cu o fata...