Cred ca noua moda este relatia 14-18 ani.
off... mi se pare ca se joaca cu tine.nu stiu cat de incantata vei fi de raspunsul meu dar tu decizi daca citesti sau nu.
astfel de baieti sunt jucatori... cei care isi incearca norocul oriunde.in definitiv baiatul e dator sa incerce, fata e cea care accepta/refuza. doar pentru ca a intrebat de tine nu inseamna ca e indragostit nebuneste si singura piedica sa va consumati iubirea ar fi varsta ta. in definitiv is doar 4 ani.nu o fi el irinel si tu monica. dar felul in care manipuleaza fetele din jurul lui ma face sa cred ca le schimba prea des. poate doar i s-a facut mila de anii tai si de aia te-a crutat.ai putea sa te amagesti ca el e in secret mort dupa tine si umbla cu altele din cine stie ce motiv secret, dar conspiratiile astea sunt pentru telenovele.sincer.
ah, si modul in care te-ai despartit de fostul tau te-a cam dezavantajat, putin spus.ai dovedit doar ca nu vrei sa-ti asumi responsabilitatea, si ca in cazul in care ar fi vreodata cu tine, tu ai putea oricand sa dispari cu altul si sa-i trimiti si lui vestitul mesaj de goodbye.baietii vor sa stie ca ei detin controlul.nu trebuie sa te lasi manipulata acum, dar macar sa-i spun fata in fata ca nu-ti mai place/ca vrei pe altul/ca sunteti diferiti/ca etcx1000
poate peste vreun an, 2 vei fi mai matura, vei lua altfel lucrurile, si el va fi cel care va alerga dupa tine.pana atunci.mai a.
@paula: mersi de rasp imi este util. Si sunt convinsa ca nu e indragostit de mine.:*
Mm... mi s-a intamplat si mie ceva asemanator, dar nu vom vorbi de problemele mele.Totusi baiatul care iti spune ca esti mai frumoasa decat prietena lui plus in acelasi timp stie ca il placi, pur si simplu nu te stimeaza, nu-si da seama ca ai demnitatea ta...eu te sfatuiesc sa-l lasi balta, incearca sa-l uiti. Gaseste altul care sa nu-ti spuna ca esti mica(de fapt diferenta dintre voi nu e chiar asa mare). SUCCES!