| IOOvreaCereale a întrebat:

deci...in data de 6.08. trebuie sa imi vina menstruatia si noi suntem in 7 si nu mi-a venit! nici nu da semne de durere de burta, ameteli.problema e ca atunci cand este cald imi vine cu o saptamana inainte de termen, iar acum nu mi-a venit. poate sa fie o problema sau ce as putea sa fac sa imi vina mi repede ca peste cateva zile plec la mare si...mentionez sa nu credeti ca e din cauza sexului pentru ca sun t virgina. funda

5 răspunsuri:
| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

O sa iti vina draga stai fara griji.
Ps suntem in 8 nu in 7...

| alexanelly a răspuns:

laughing) Pai nu e nici o problema, nu cred ca ai cum sa grabesti sa iti vina menstruatia.Folosesti ob'uri cand te duci la mare si asta e(si folosesti cele mei mici ob deoarece cele mari dau elasticitate himenului, si asta i-ar face pe unuii baieti sa creada ca nu nai esti virgina deoarece in timpul actului sexual sa nu sangerezi. Distractzie placuta.

| Aanyaa a răspuns:

Cred ca e doar o intarziere

| DianaPaula14 a răspuns:

Buna! Nu iti face griji pana la varsta de 18 ani menstruati poate intarzia sau aparea mai devreme sau chiar de loc nu e stabil si se poate intampla si dupa varsta de 18 ani! pa-pahttp://www.noifetele.ro/yourbody/periods.php

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la 18 ani se regleaza, e normal sa mai intarzie.