| Kikishery a întrebat:

Deci in vara am fost in tabără si am mers cu trenul.In tren eu si o colega nu mai aveam loc asa ca ne-a băgat doamna in compartiment cu 3 băieți de clasa 10 care au fost elevii ei.Am stat si colega mea l-a înjurat mult pe unu ca o enerva dar asta nu contează.Am ajuns in tabără si ideea e ca ei trei erau,, aşii" taberei si a inceput sa imi cam placa de unu dintre ei si era drăguț si amuzant de exemplu odata m-a rezemat de gardul de la terenul de basket si el m-a împins apoi am încercat sa il alerg dar mi-a inchis poartă si radeaa.Si odata la finalul taberei în ultima zi am inceput sa plâng ca s-a terminat tabără si el m-a luat in brate si mi-a spus daca mai plângi te bat.

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

rolling on the floor halele maica sfanta mor ajutor chemati smurdul am intrat in fibrilatie atriala de la atata ras morr laughing laughing.
1. sa stii ca-i sta urat unei fete sa injure zi la colega ta sa citeasca codul bunelor maniere intr-un tren. PE TREN NU SE INJURA! VA RUGAM RESPECTATI PARTICIPANTII DIN TREN!
2. asii taberei? cum adica? adica experti in tabere? ei au organizat-o?
3. a inchis poarta intr-un teren de basket? cum vine asta? cred ca ti-ai spart bobarnaul cand ai intrat in ea
4. e adevarat ca in tabere profesorii si-o trag in camere?

| Emilian65 a răspuns:

Ceeace a facut el pentru tine este un semn al dragostei lui fata de tine.

| R0R0 a răspuns:

Cred ca ii cam placi. Mai tineti legatura?

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Va placeti reciproc.Acum asteptam intrebarea, sau adminii sterg numai anumite raspunsuri care cateodata sunt folositoare?

| Gesara a răspuns:

Aww,e chiar dragut, dar care e intrebarea? Daca te place? Eu as zice ca da.