| LaRySa_1343 a întrebat:

Buna deci incep cam asa.am cunoscut un baiat pe mess.si pare destul de ok spunand ca ultima relatie a fost de 5 ani.in fine, ma ajutat cu multe sfauri e un tip ok dar ne-am cunoscut doar pe mess... a spus ca nu e genu sa lase o fata si ca sti cum e cu altii ca vor sa traga la poarta si sa plece asa fac toti.in fine ne stim de pe mess de vreo 2 luni si ar fi vorba ca vrea ceva serios zice el.eu nu am mai avut relati serioase in fine.venind vorba cica noi suntem impreuna de pe mess deja. el trebuie sa vina peste putin timp si a spus ca daca as vrea sa merg la el acasa daca vine.si i-am zis ca nu stiu poate si vrea sa facem dragoste mie mi-e frica si am emotii nu stiu ce sa fac. voi ce spuneti vreau cat mai multe sfaturi.plzz.big grinbig grinbig grin.cel mai bun raspuns dat funditawinking

Răspuns Câştigător
| Alex0194 a răspuns:

Ai minte? Multe cupluri serioase nu o fac nici dupa juma de an si tu nici macar nu l-ai vazut pe viu pe tip in carne si oase si vrei sa-si bage scula in tine? Mare e gradina Domnului. Mai intai cunoaste-l, stati o vreme impreuna si mai vezi dar sa te f**ti si sa mergi la el acasa? Mai bine nu. Va intalniti intr-un loc mai aglomerat si nu va duceti decat unde e lume ca daca te violeaza sau cine stie cece te face tocana si te da la mistrti. Eu inteleg ca esti indragostita de el dar nici chiar asa. Pe net se pot spune multe minciuni si tu sa le crezi. Ai grija.

3 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

Eu cred ca doar vrea sa se culce cu tine adica te-a la prima voastra intalnire deja sa faceti dragoste...Nu mi se pare normal

| marria_7862 a răspuns:

Messul e ceva paralel cu ceea ce se intampla fata in fata. Nu te lasa condusa de aparente, e clar ca daca te-a chemat deja la el acasa are niste planuri cu tine, vorbeste cu el, ai rabdare sa-l cunosti mult mai bine (nu pe mess) si sa fi convinsa cu adevarat ca-l iubesti si ca vrei sa te culci cu el.

| MeGustaaaaa a răspuns:

Cati ani ai? Daca ai peste 18 e bine... poti face ce vrei...