Uhm... Nu înţeleg ce înseamnă "a iubi" pentru tine. Pe unul îl iubeşti, iar pe celălalt îl placi. Pentru mine e o diferenţă destul de mare dar să trecem peste asta. Interesează`te dacă băiatul care "ţine la ţine că la o prietenă" place altă fată, iar dacă nu, intră în acţiune . Dacă te chinui puţin şi chiar vrei ceva cu el, vei reuşii! Dar. Dacă place altă fată. Şansele sunt mai slabe. Dar nu te lăsa, încearcă să`i arăţi că eşti mai bună. Din moment ce nu merge, cred că e mai bine să rămâneţi la stadiul de prieteni. Încearcă la cel pe care îl iubeşti ! Take care :*.
Şi eu am fost într-o asemenea situaţie. Spune-i simplu că vrei să vă întâlniţi. Şi atunci vei vedea cum se comportă el cu tine şi îţi va fi uşor să alegi după asta. Alege-l pe cel cu care te simţi tu mai bine >; d
Crd ca a fost o discutie copilareasca. Poate tine la tine dar cu timpu o sa iti dea mai multe indicii despre sentimentele lui. Acum incearca sa iti echilibrezi sentimentele sa vezi cu care dintre cei doi vr sa ramai