| andrada a întrebat:

Buna
Deci ma duc eu azi la scl si baiatu de care imi place (de fapt de care imi placea) era acolo cu o fata si zice el cand ma vede : "uit-o si pe urata asta" si nah... m-am simtit cam naspa mai ales ca eu chiar tineam la el. Prietenele miau zis de el ca sa nu ma incurc cu el ca e un nesimtit si se uita numa dupa fuste dar nu le-am crezut. Acum imi place de prietenul lui cel mai bun dar idea e ca ala nu stiu despre mine decat cum ma cheama si ca imi place de prietenul lui. Nuj cum sa fac ca daca ma bag cu el in vb o sa-si dea seama ca acum imi place de el si o sa faca misto deci nah... el are fbk dar mi-e rusine sa-i cer cererea de prietenie ca nici nu ma cunoaste si nah. Nuj ce sa fac, ceva idei?

Răspuns Câştigător
| BlueHusky a răspuns:

Nu le scrie nimic... o sa ai o sansa in +winking.

4 răspunsuri:
| BlueHusky a răspuns:

Poate si daca ai intelege ce am vrut sa zic ar fi un pas in fata... QQ

| ZeWsSs a răspuns:

Nuss dc am impresia ca descrierea baiatului mi se potriveste ca o manusa si toate fetele cre nu ma cun sunt f bine informate de colegele mele cu e mai bine sa nu se incurce cu mine pentru cu nu sunt fidel si ca o sa sufere din cauza mea...sa iti dau un sfat din pct de vedere al baiatului el banuiesc cu e mereu zambaret si face glume pe seama altora incearca sa razi la glumele lui si sa faci si u glume ca sa se amuze si at devii pe placul lui si totul o sa se intample de la sine, si nu trebuie sa te simti nasol cu te-a facut urata, eu cand o vad pe prietena mea asa ii zic sa ii zic ceva ironic ea pleaca fara sa se uite la mine daca are trebuie (nu se supara pe mine pur si simplu e ocupata si nu ma baga in seama) sau vine la mine si imi da o replica apropiata de ce i-am zis eu, sper cu te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da puneti rusinea asta la contributie ca nu faci nimic cu rusine stai de vorba cu el frumos si ai spus ca vrei sa ai o relatie serioasa daca asta ati doresti cu adevarat si ca tu ai fi acel care mi-te pari pe plac si. tot asa vezi ce vrea el intai de la viata si daca a-i plac relatii serioase si daca chiar nu esti domnisoara de ce nu big grin pana la urma o sa-ti treaca chestiile astea cu placutu de baieti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta ad lui si date la el subtil, dupa ce va cunoasteti bine poti sa pui pe cineva sa intrebe daca te pl dau poti sa iti faci o ad noua si zici ca a fratelui /surori tale si vb u cu el si il intrebi daca te pl eu ti-am zis ce ai de facut ...succes