Nuss dc am impresia ca descrierea baiatului mi se potriveste ca o manusa si toate fetele cre nu ma cun sunt f bine informate de colegele mele cu e mai bine sa nu se incurce cu mine pentru cu nu sunt fidel si ca o sa sufere din cauza mea...sa iti dau un sfat din pct de vedere al baiatului el banuiesc cu e mereu zambaret si face glume pe seama altora incearca sa razi la glumele lui si sa faci si u glume ca sa se amuze si at devii pe placul lui si totul o sa se intample de la sine, si nu trebuie sa te simti nasol cu te-a facut urata, eu cand o vad pe prietena mea asa ii zic sa ii zic ceva ironic ea pleaca fara sa se uite la mine daca are trebuie (nu se supara pe mine pur si simplu e ocupata si nu ma baga in seama) sau vine la mine si imi da o replica apropiata de ce i-am zis eu, sper cu te-am ajutat
Pai da puneti rusinea asta la contributie ca nu faci nimic cu rusine stai de vorba cu el frumos si ai spus ca vrei sa ai o relatie serioasa daca asta ati doresti cu adevarat si ca tu ai fi acel care mi-te pari pe plac si. tot asa vezi ce vrea el intai de la viata si daca a-i plac relatii serioase si daca chiar nu esti domnisoara de ce nu pana la urma o sa-ti treaca chestiile astea cu placutu de baieti