| alexutzushoby67 a întrebat:

Deci...mie imi place de o fata care e mai mare ca mine cu 2 an.Cred ca si ea ma place deoarece rade la glumele mele, am iesit de 2 ori impreuna si azi chiar am vrut sa-i spun ca o plac...chesti din astea dar n-am putut deoarece a venit o prietena dea ei.Credeti ca ar merge intre noi? Va rog raspundeti chiar acum big grin.

Răspuns Câştigător
| denisa123456 a răspuns:

Asta este varsta adolescentei pana nu o sa vb cu ea nimeni nu stie ce simte ea pentru tine, poate nu e un sentiment reciproc, poate doar te simpatizeaza.

| alexutzushoby67 explică (pentru denisa123456):

Sti cum sa o fac sa-si dea seama ca o plac fara sa-i spun?

9 răspunsuri:
| denisa123456 a răspuns:

Pai invit-o la un suc ceva de cateva ori pana la urma sa inteleaga si ea ca tu o placi.pana la urma trebuie sa iti ei inima in dinti si sa ii zici ca poate nu aveti aceleasi sentimente ti am mai zis cel mai bine cand prinzi tupeu sa vb cu ea si sa ii spui ca daca esti rusinos nu faci nimic.bafta sa ma anunti c faci.

Ar rebui sa-i spun pe mess. la telefon sau fata in fata?

| denisa123456 a răspuns (pentru alexutzushoby67):

Eu zic ca trebuie sa ii zici fata in fata, cand prinzi momentul potrivit ii zici in fata. fetelor le plac baietii cu tupeu, sa spuna lucrurilor pe nume, nu cei timizi, nu fi timid ca ai sa decazi mult in fata ei cu timiditatea, cu toate ca esti timid nu arata asta.

| denisa123456 a răspuns (pentru alexutzushoby67):

Apropo cati ani ai, presupun ca mai mult de 18 nu ai nu?

Nubig grin.Am 14.

Azi am iesit iar cu ea la o partida de BETMIOTON si....noi aveam palete ditralea nu prea bune si trebuiau aranjate putin atele acelea, adica sa dai cu mana pe ele la le mangai si.....cand a spus ea casi mangaie paleta eu i-am zis ca as vrea sa fiu si eu mangaiat si atunci mam apropiat de ea sai sun mai multe (adica ca o plac si din astea) si chiar cand sa-i spun a sunat mama ei sa vn acasa. Oare o sa apuc vrodata sa-i spuncrying

Si mi-am consumat si tot curajulstraight face.

| alexutzushoby67 explică:

Sti...eu sunt cam timidbig grincum crezi ca ar trebui sai spun.Sau ar trebui sa astept sau sa o fac sa inteleaga ca o plac?