anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci: mie imi place de un baiat. am fost cu el si s-a bagat o prietena si ne-a despartit. acum 3 zile ei s-au despartit si zicea ca ma place si etc. ieri s-au impacat si sunt impreuna cu toate ca zicea baiatul ala ca nu mai sta cu fata respectiva ca nu`i mai place si etc. asa este. nu` i mai place dar sora lui l-a obligat sa stea cu prietena accea a mea. ce sa fac? chiar imi place... j el a zis ca ma place dar eu vreau sa ma bag cum s-a bagat si ea, nu vreau sa il pun pe el sa se desparta de ea, cu toate ca a zis ca e dispus.

mersi pentru rabdarea acordata.;*

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Mai bine spune-i sa se desparta de ea cum el si vrea. ca asa daca te bagi te incurci prea mult si mai naspa iese. oricum daca o lasa pentru tine tot o sa te razbunihappy.

| gabriella85 a răspuns:

Lasa-l sa vina el la tine. daca pe tine te vrea!

| InnaiiSa a răspuns:

Daca te iubeste si te place asa cum spune el singur va lua o decizie.

| sεcяεт a răspuns:

Spune-i sa se desprata de ea love struck Nu il astepta atata timp pentru ca ce simti acum se poate duce in timp si atunci cand el se va desprati de acea fata poate tu nu vei mai simti nimic si asta il va durea si pe el straight face. Daca nu acorda-i atentie in asa fel incat sa isi dea seama ca sentimentele tale pentru el sunt reale si spune-i ca nu poti sa-l astepti toata viata. Bafta :*

| Kabalan a răspuns:

Eu as zice "bine pa" treci mai departe asemanarile genetice nu pot si perfect "sigur nu in aceaste relatie pentru ca v-ati despartit" dar sigur vei gasi altul mai bun> Sper ca vei gasi.