Pai. parerea mea e ca acel baiat nu te place del0c. e un gest dragut sa-i zici la multi ani. si ca ti-ai adus aminte de ziua lui. imi pare rau dar nu cred ca este vreo altah explicatie. uita`l si priveste inn jurul tau. sunt sigura ca vei gasi un baiat sa te iubeasca asa cum meriti :X
bafta
puup :X:X
Cred ca ar trebui sa'i spui "la multi ani!" abia ai un motiv sa il bagi in seama( asa am facut si eu). si chiar daca el nu ti'a zis de ziua ta tu sa'i spui sa vada ca totusi ti'ai amintit de el si de la un simplu "lma" poti sa te dai in vorba si cu altele si poate asa o sa vorbiti mai des...si cred ca e mai bine sa'i spui pe mess ca sa nu para prea brusc sau poate un sms, dar dc nu poti sa'l si suni pana la urma n'ai nimic de pierdut...succes:X
Buna scuze cred ca iti raspund cam tarziu dar daca nu e cred ca pot sa te ajut macar un pic!:*
deci:
poate ca e mai timid si ca acum ca stie ca il placi ii e rusine sa vb cu tine...
si mie mi s-a intamplat... din pacate
si apropo spune-i la multi ani ca poate tu nu vezi dar el s-ar putea indragosti de tine dar pentru ca ii spui la multi ani... :*
sper ca te ajuta sfatul meu si sper din tot sufletul sa nu fie prea tarziu... te pup si scces!:*
Spune-i la multi ani. va sti ca nu ai uitat de ziua lui. dar apoi uita-l daca te vroia nu te lasa nebaga-ta in seama atata timp. si eu caut o fata de mult timp. astept doar fata potrivita