anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci mie imi place de un baiat. Cred ca si lui. De fapt nu cred sunt sigura! :P mi-a luat ID-ul am vorbit nu a fost nimic. mi-a luat numarul am vorbit din nou. Iar nu a fost nimic. dar intr-o zi m-a facut neagra, urata, si dupa m-a facut,, tiganca´ ma ranit foarte mult cu acest cuvant dar nu l-am bagat in seama. Acum imi vorbeste urat pe mess. Dar ieri mi-a dat un mesaj cu,, cf pe***a mea´ care e faza cu mesajul asta? si eu am plecat in londra si cred ca s-a suparat pe mine. dar cand mi-a zis tiganca eram in tara. sunt mai bronzata dar nu stiu de ce mi-a zis asa. suntem vecini. am fost suparata pe el dar dupa l-am iertat=(( si mereu il iert si mor dupa el! il iubesc.pff.de ce imi vorbeste asa? El facea ce facea si dadea palme peste tot fund sani.nu ca imi placea dar nu ii ziceam nimic de frica sa nu ma cert cu el.doamne! ce sa fac? sunt mai multe intrebari deci : Care e faza cu mesajul ala asa din senin?, ii place de mine sau ma uraste?, cred ca e gelos=(( de ce imi vorbeste asa? am incercat sa vb cu el dar nu ma lamureste deloc.:( zice ca a glumit. incerc s-al uit dar, nu pot e prima mea iubire si iubirea asta e de vreo 2 ani. nu am fost cu el. si nici nu vreau pentru ca am doar 13 ani nu ca sunt vreo frumusete. http://www.facebook.com/......media/set/ asa arat il iubesc si nu ziceti ca sunt un copil fara minte ca stiu ce zic si credeti-ma ca imi este foarte greu ce imi face. off
dati-mi va rog un sfat! multam!

2 răspunsuri:
| Asiryx a răspuns:

Very simplu happy Dai de inteles ca te raneste chestia asta (nu ii spune ca il iubesti inca) spune-i ca te-a jignit etc. daca tot continua cu prostia lasa-l nu merita mai sunt baieti in lume, daca se face serios si nu mai face glume cu si despre tine prinde-l o data dai un sarut si pleaca (sa-i dai de inteles ca il placi :S ) si dupa astepti si gata happy...Dar din cate ai povestit tipul e un badaran care nu merita nici o fata, deci mai bine te-ai reprofila big grin

| SebiSava a răspuns:

Nu te merita crede-ma ce zic. Poate am eu 12 ani dar recunosc si eu un bagaran, iar din text asta reiese.Lasal ca de nu mai mult vei suferi tu crede-ma.