Eu am trecut prin ceva asemanator vara trecuta si nu eram sigura daca si lui ii place de mine insa stiam ca ii placeau provocarile care ne implicau doar pe noi 2
eu am asteptat si am tot jucat jocuri de genul asta pana cand a trebuit sa sarut un alt baiat si el mi-a interzis
si intr-o alta zi i-am spus ca imi place de el si am aflat ca sentimentele erau reciproc impartasite
sper sa mearga si pentru tine :*
Ooooo ce misto! foarte dragut...
mersi :*
Offf, altii copii care se joaca. Aveti 11 - 12 ani, la varsta voastra nici nu ma gandeam la asa ceva, in loc sa va ganditi la jocuri, la glume etc voi va ganditi la relatii?! O sa aveti timp de asa ceva de o sa va saturati, momentan ocupati-va de prieteni, glume si altceva, nu de relatii
Mmmda intr-adevar vremurile s-au schimbat foate mult, poate ce faceai tu la 16 ani fac azi copii de 10... tragic...
Da stiu, eu la varsta lor nici nu stiam ce e aia fata, decat ca arata altfel, si ei... EU nu inteleg chestia asta, de acum copii o sa faca sex pe la 12 ani maxim, in fine, asta e generatia noua
Mai bine mergi si joaca-te afara..Nu sta prin scari sa te saruti..Traieste-ti copilaria.O sa ai timp sa iubesti...Referitor la intrebarea ta nu am inteles de ce era important sa incluzi faptul ca vroia sa deschida gura. Ma rog. Mult noroc in..."dragoste".:\
Ce pupat iti trebuie tu fetitso la 11 ani / te prinde maikata ca te lingi prin scari la varsta asta oare ce zice? )lol doamne la DRAGOSTE&SEX numai persoane sub 15 ani :O
Poate chiar te place, dar sa iei in considerare si faptul ca e posibil sa te foloseasca(gen:corp, sau poate crede ca esti mai prostanaca si accepti, doar zic). Daca il cunosti bine si crezi ca e de incredere iti sugerez sa fii cu el dar ai grija ce anturaj are; Funda?
Corp? Anturaj? Tu cati ani ai?
Daca nu-ti convine numai raspunde date dracu
Nu o sa iti raspund urat pentru ca sunt educata. In plus iti recomand invatarea limbii romane deoarece cum spui tu "date" e de fapt "da-te". O zi buna.
Ha ha ha
Copiii astia. Parintii sunt de vina.
Vorbeste cu el, cel mai bine sa stie adevarul si cand cate ai zis tu el chiar dorea sa te sarute, nu doar sa te pupe.Succes cu el.
Hm ce sa zic daca as fi in locul tau i-as spune adevarul (nu sh daca te-am ajutat cu cv)FUNDA?
Mutubal întreabă: