| Lollo29 a întrebat:

Deci...mie imi place de un baiat (nu dau nume, sorry)treaba e ca. Am stat in scara cu el si inca doi baieti (Razvan si Andrei)(Andrei e fratele meu de 10 ani) de jucam adevar sau provocare si la un momentdat cei doi au inceput sa ne dea noua provocari si atat.Ne-am pupat si pe buze si cand imi dadea mie provocare sa il pup el zicea "Eu stau" si il pupam si evident imi placea si mie insa am o nelamurire "Oare acest baiat ma place"? va rog frumos sa-mi raspundeti sincer, eu as vrea sa-i spun ca-mi place de el insa nu stiu ce o sa zica.Va rog mult sa-mi dati un sfat.
Treaba e ca el vroia provocarile si cand ma saruta (pe buze) am simtit ca vroia sa deschida gura.P.S acest baiat are 12 ani iar eu 11 pliz Help Me happy

Răspuns Câştigător
| AnGeL a răspuns:

Eu am trecut prin ceva asemanator vara trecuta si nu eram sigura daca si lui ii place de mine insa stiam ca ii placeau provocarile care ne implicau doar pe noi 2
eu am asteptat si am tot jucat jocuri de genul asta pana cand a trebuit sa sarut un alt baiat si el mi-a interzis
si intr-o alta zi i-am spus ca imi place de el si am aflat ca sentimentele erau reciproc impartasite happy
sper sa mearga si pentru tine :*

| adelaadelaadela a răspuns (pentru AnGeL):

Ooooo ce misto! foarte dragut...love struck

| AnGeL a răspuns (pentru adelaadelaadela):

puppy dog eyes mersi :*

| Lollo29 explică (pentru AnGeL):

Nu tu

| AnGeL a răspuns (pentru Lollo29):

laughing stiu ca nu imi era adresat mie eu raspundeam pentru adelaadelaadela:*

17 răspunsuri:
| IulianDBI a răspuns:

Offf, altii copii care se joaca. Aveti 11 - 12 ani, la varsta voastra nici nu ma gandeam la asa ceva, in loc sa va ganditi la jocuri, la glume etc voi va ganditi la relatii?! O sa aveti timp de asa ceva de o sa va saturati, momentan ocupati-va de prieteni, glume si altceva, nu de relatii

| adelaadelaadela a răspuns (pentru IulianDBI):

Mmmda intr-adevar vremurile s-au schimbat foate mult, poate ce faceai tu la 16 ani fac azi copii de 10... tragic...laughing

| IulianDBI a răspuns (pentru adelaadelaadela):

Da stiu, eu la varsta lor nici nu stiam ce e aia fata, decat ca arata altfel, si ei... EU nu inteleg chestia asta, de acum copii o sa faca sex pe la 12 ani maxim, in fine, asta e generatia noua

| Licuriiici a răspuns:

Mai bine mergi si joaca-te afara..Nu sta prin scari sa te saruti..Traieste-ti copilaria.O sa ai timp sa iubesti...Referitor la intrebarea ta nu am inteles de ce era important sa incluzi faptul ca vroia sa deschida gura.straight face Ma rog. Mult noroc in..."dragoste".:\

| piuuu a răspuns:

Ce pupat iti trebuie tu fetitso la 11 ani /winking te prinde maikata ca te lingi prin scari la varsta asta oare ce ziceraised eyebrows? laughing)lol doamne la DRAGOSTE&SEX numai persoane sub 15 ani :O

| Emma199 a răspuns:

Poate chiar te place, dar sa iei in considerare si faptul ca e posibil sa te foloseasca(gen:corp, sau poate crede ca esti mai prostanaca si accepti, doar zic). Daca il cunosti bine si crezi ca e de incredere iti sugerez sa fii cu el dar ai grija ce anturaj arehappy; Funda?

| Licuriiici a răspuns (pentru Emma199):

Corp?raised eyebrows Anturaj? Tu cati ani ai?laughing

| Lollo29 explică (pentru Licuriiici):

Daca nu-ti convine numai raspunde date dracu

| Licuriiici a răspuns (pentru Lollo29):

straight face Nu o sa iti raspund urat pentru ca sunt educatahappy. In plus iti recomand invatarea limbii romane deoarece cum spui tu "date" e de fapt "da-te". O zi buna.winking

| Lollo29 explică (pentru Licuriiici):

Ha ha ha

| Licuriiici a răspuns (pentru Lollo29):

Copiii astiastraight face. Parintii sunt de vina.

| oooStefanodon a răspuns:

Vorbeste cu el, cel mai bine sa stie adevarul si cand cate ai zis tu el chiar dorea sa te sarute, nu doar sa te pupe.Succes cu el.

| byanca22 a răspuns:

Hm ce sa zic daca as fi in locul tau i-as spune adevarul (nu sh daca te-am ajutat cu cv)FUNDA?