Eu zic sa il intrebi, dar nu de fata cu toata lumea pentru ca unii nu vor sa faca public totul.
Mi se pare cam "vagabond", adica nu mi se pare normal sa ramai repetent in clasa a 8-a, nici sa fumezi la anii astia nu e ok.
Bună!
Sfatul meu este să laşi băieţii, vezi-ţi deocamdată de şcoală acolo, ai timp berechet de ei toată viaţa.
Te pup!
Sfatul meu pentru tine este sa iti stergi contul de TPU! Vei face un lucru bun pentru omenire.
Asta chiar e cel mai bun sfat dat azi pe TPU!
Noi nu avem, de unde sa stim daca te place sau nu, poate nici el nu stie exact. din cate ai spus tu acolo nu pare ca te place, sau daca te place e doar asa putin. de multe ori, mai ales atunci cand ne place de o persoana tindem sa dam un alt inteles lucrurilor pe care le face persoana respectiva. daca ii placea cu adevarat de tine, crede-ma ai fi stiut.
mai bine intreaba-l pe el, nu ai nimic de pierdut, decat sa stai pe ganduri. iar ceea ce ai descris tu sunt simple gesturi pe care orice persoana le face., dar asta nu inseamna ca suntem toti indragostiti.
Poate a fost o atractie trecatoare... si eu cunosc un baiat..care se uita la mai multe fete.
(la 13 ani fumeaza? ..mama,mama e un adevarat macho ), nu vreau sa fiu rea, dar cam asa e ]
Lasa ma ca la cum se fac selectiile amoroase gena prostilor va fi mereu avantajata; chiar ca in vremuri de criza e nevoie ca viitorii urmasi sa aiba exemple drept paritni cu intelect ingust
aia inteligenti si cu spirit sunt "fraieri"
Hmm ti-am citit toata povestioara. Dupa ce am citi eu el nu te place, daca se uita la tine nu inseamna neaparat ca te place, poate in semestrul 1 te placea ca pe o simpla amica si nimic mai mult. Mi-a placut foarte mult ceea ce ai spus prima data ca nu te deranjeaza cum e ci iti place felul lui de a fii. Doar ai grija, poate veti ajunge impreuna si te vei apuca si tu de fumat sau altceva. Ai grija ca sa nu fie o influenta rea asupra ta. Multa Bafta!
Nu mai fiti atat de rele nu-mi spuneti ca la varsta ei nu ati avut macar un iubit. Hai sa fim serosi
Dupa tot ce mi-ai povestiti e clar ca te place si incerca si tu sa ii,, intorci,, privirile care ti le mai da P.S. zii sa nu fumeze in timp ce face graff iti spun din experienta
Mdea...nu cred ca te place.Dar lasa, are balta peste, are si din aia care nu raman repetenti si nu fumeaza
Buna. Si eu sunt in clasa a 7a, si mie imi place de un baiat fumator, doar ca e in clasa a 8a. Revenind la subiect, daca ai suficient tupeu ai putea sa ii spui ca simti ceva mai mult decat amici pentru el(eu nu am, asa ca e in defavoarea mea). Daca nu, pune un prieten comun sa intrebe daca te place. Asa am facut mai demult cu un alt baiat si mi-a mers
Oricum este ceva normal sa ne placa de "baietii rai" deoarece s-a descoperit ca acestia prezinta o atractie mai mare fata de cei normali.
Succes!
beausingurlamasamea întreabă: