| Smile3 a întrebat:

deci, nici nu stiu cum sa incep:
De un an jumate, ma tot gandesc la un tip! Ideea e k el ba ma baga in seama, ba ma ignora!
Stiu sigur ca el candva m-a placut, dar acum nu stiu cat de mult!
Adica el arata foarte bine si nici macar nu stiu ce simt eu pentru el! As vrea sa aflu(ma gandeam sa actionez, sa fac ceva sa vad daca s-ar intampla ceva intre noi) dar cum sa faac asta daca el se da la toate fetele?!?!
Si acum inca ma mai priveste intr-un fel dala si ma face sa cred ca ma place, dar totusi cred ca ii place doar cum arat! problema e ca eu peste o saptamana ma mut in alt oras, dar totusi nu pot sa-mi iau gandul de la el!
Acum intrebarile mele sunt urmatoarele:
1.Credeti ca as avea o sansa cu el?(Mama lucreaza aproape de scpala lui deci distanta nu e o problema!)
2. Tinand cont ca el arata foarte bine, credeti ca MIE chiar imi place de el?(adevarul e ca ma simt foarte bine cand stau cu el, dar intre noi mereu a existat o competitie! mereu trebuia ca unul sa fie mai tare ca celalalt! Suntem gelosi unul pe altul p ca amandoi nu stiu, aratam bine si chestii si mi se pare foarte ciudaat, deoarece, totusi el e baiat! cred totusi ca amandoi vrem ca celalalt sa alerge dupa noi...nu stiu...)

3 răspunsuri:
| blueheart a răspuns:

Hei! Doar il placi pentru ca arata bine si este curtat si de alte fete. Dar nu cred ca iti doresti o relatie cu el. Cred ca preferi un tip care sa se uite doar la tine. Cu tipul de care spui tu cred ca vei avea o relatie plina de reprosuri si gelozie.
Succes! happy

| HDSeer a răspuns:

Scuze ca spun dar voi sunteti doua caractere care iubesc concurenta sau cred ca pot domina in relatie nu se potrivesc. Daca tea placut si acum iti mai face semne probabil nu te place ci are o atractie de aci tu incepi sa dezvolti aceasta atractiune in pasiune apoi il faci sa te placa si apoi relatii etc.

| Smile3 explică:

Am uitat sa spun: Eu sunt confuza daca il placsau nu, mai ales ca ma gandesc, totusi de un an jumate nu m-am mai uitat deloc la alti tipi..deci trebuie sa insemne ceva pentru mine, nu?!