Pai pentru ce stai cu actualul daca nu-l iubesti? In primul rand iti bati joc de el. In al doilea rand fostul tau prieten are pe cineva si daca fata cu care umbla e mai curva si nu o spui doar din invidie, atunci asta spune ceva si despre caracterul lui! Deci tu stii daca merita sa-i propui sa reluati relatia. Asa din exterior, din ce ai scris tu aici, eu te-as sfatui sa nu te bagi, dar asta e parerea mea. Dar cel mai important e sa lamuresti ce faci cu actualul! Nu e ok sa stai cu el asa "de plictiseala", ca e dragut, simpatic - dar nu-l iubesti.
Stai linistita cu actualul, pofta vine mancand; tu esti mult mai cuminte sau esti doar invidioasa?
Daca il placi,suna-l,daca nu mai ai numarul sa iti faci rost,suna-l si I zici ca inca iti place de el si daca vrea sa stati din nou impreuna,pentru ca asa iti zice inima,ca este baiatul potrivit pentru tine, ca este jumatatea ta etc, si nu poti trai fara el, sper sa inteleaga, si mai sper ca te-am ajutat.
E clar ce fel de baiat este. Daca esti fata desteapta nu-l lau in seama.Te foloseste doar pentru a se da mare infata altora. Daca baiatul de care esti alaturi acum chiar te iubeste.Ramai impreuna cu el si lasa-l pe prietenul tau,, smecheras'' la c**vele lui.
Daca spui ca te intalnesti rar cu el si spui ca ultima relatie cu el nu a fost tocmai fericita, atunci eu iti spun sa o lasi balta chiar daca mai ti la el. Te sfatuiesc sa ramai cu actualul pentru ca cele mai frumoase iubiri se nasc din prietenii. Dar, e doar parerea mea! Tu fa exact ce iti spune inima.