Probabil ca nu, din moment ce nu ti-a scris nimic, oricum daca tu te consideri manipulata de el "marioneta ta" e un lucru mai bun pentru tine, nu conteaza parerea lui. Sau, dandu-i si lui inca o sansa, poate ti-a dat beep ca n-are mesaje si nici minute, pur si simplu are credit 0, 20$ si doar de un beep. Incearca sa-l suni daca, chiar il mai vrei inapoi, chit ca pe baza asta poti sa-i faci un tambalau si sa-l tii in lesa daca, chiar te doreste, daca nu...let him go. Sper ca am fost de ajutor, succes, te pup. Funda?
Daca nu ti-a zis nimic el e un las si daca e asa imbecil incat nu stie sa dea raspuns tu lasa-l si cand te suna sa iti zica iubire sau hai sa iesim la plimbare ca mi-e dor de tine tu ii zici ca nu mai esti prietena lui s-a terminat.
Ce intrebare atata timp cat nici nu tine la tine, tu zici ca mai esti impreuna cu el? ciudat
Mai mult de 13 ani n-ai,sunt sigura!
Si esti proasta!
Parca acu` cateva zile intrebai ce tipuri de saruturi sunt,deci de acu` cateva zile erai cu el,nu te mai juca cu saracu` baiat ca risti sa-l pierzi,intr-o relatie trebuie sa existe intelegere,incredere, prietenie, iubire.
Eu cred ca acel beep a fost un "da", pentru ca lenea lui a fost prea mare pentru a mai scrie macar 2 litere si sa apase "expediere" .
Da-i un mesaj in care il intrebi daca mai sunteti impreuna. Daca mai sunteti, sa iti trimita mesaj inapoi sau sa te sune.
Daca nu, sa nu faca nimic.
E cam copilaroasa chestia asta
Daca vrea sa va despartiti, de ce nu vb clar?
Te-ai gandit ca poate nu are credit pe tel?¿Sau ca nu te-a cautat pentru ca nu avea timp? Nu ti se pare ca esti cam egoista? Asteapta sa te intalnesti cu el fata in fata sa vorbiti, nu prin telefon.Atunci o sa-ti spuna daca mai sunteti sau nu impreuna.Sincer eu nici nu te-asi mai fi bagat in seama dupa tampeniile pe care i le-ai scris...Dar mai stii. poate el e mai permisiv.
Poate nu o mai avea baiatu credit de mesaj si ti-a dat un beep sa-l suni. era al naiba de greu sa il suni tu nu? incapatanare...
Baietii nu suporta sa ii certi asa tare. li se ia automat cheful cand le ceri explicatii. Deci l-ai calcat pe o terminatie nervoasa cu mesajul respectiv. Suna-l ca sa lamuriti lucrurile dar nu tipa, probabil o sa iti inchida.
Hey! sunt mai multe posibilitati : 1. nu vrea sa iti raspunda pentru ca nu stie cum sa te faca sa iti schimbi ideea; 2. nu a vazut inca mesajele si apelurile(poate si-a uitat tel. acasa); 3. vrea sa va despartiti. Orice ai face... iti urez succes! Funda?
Probabil numai are credit...ar trebui sa il suni si sa vezi ce zice...nu treace raspunsuri pripite
Pff.nu stiu ce sa zic. dk i-ai zis ca vreti sa va desp si el a tacut inseamna ca nu jtia ce sa zica.eu zic sa ii mai spui odata si sa ii zici sa iti rasp l intrebare bft
Daca el nu ti-a raspuns poate te iubeste. nu ai de unde sa stii ce e in capul unui baiat. poate a avut o problema in familie sau cine stie . cel mai bine ar fi sa il inviti undva si sa vorbiti serios despre chestia asta! . Bafta! Fundita?