anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,deci nu prea stiu cum sa incep...in clasa a 7a m-a placut un baiat, parintii mei nu prea il placeau pentru ca era rocker, mama tocmai ii murise de cancer iar eu am fost atat de nemernica incat m-am prefacut ca nu inteleg ca ma place.Intre timp una din fostele mele prietene(acum nu ne suportam) a stat cu el desi tot timpul(din cate am inteles) am fost un subiect care ridica tensiuni in relatia lor si tot se uita ciudat la mine..Acum suntem in clasa a 12a si simt un fel de camp magnetic cand ne apropiem unul de celalalt dar imi e rusine/teama sa-l privesc in ochi desi am incercat sa vorbesc cu el cand am vazut ca are taieturi in jurul incheieturilor dar pur si simplu nu am putut...ce sa fac? intrebarea asta m-a bantuit 5 ani.El se cam plimba dupa fete dar are o atitudine extrem de retinuta fatade mine si e o tensiune ciudata.Cand imi trimiteam biletele cu colega lui el sarea sa le prinda pe cele trimise de mine.ce sa cred?+ca mama face glume despre "mica idila a fiicei sale din clasa a 7a" si bine doamne ca nu m-am incurcat cu un "asemenea specimen"

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

In ciuda campului tau magnetic, mama tare are mare dreptate.

| MosIonRanga a răspuns:

Http://www.ipedia.ro/o_stiri/777.jpg
Camp magnetic deci. O_O

| MiruD a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa judecam pe unul si pe altu. Daca in fata ta este mai timid si mai retinut, eu zic ca simte ceva pe tine. Dar nu poate sa iti zica.
Si mai ales ca a avut probleme si cu mama lui, taieturi la mana...Eu zic ca tu il poti ajuta. Stai de vorba cu el, poate il faci sa se intoarca pe drumul cel bun.

| Sardinaaa a răspuns:

Offff, e greu, doar vorbeste-i!