Astia sunt baietii, nu stau fara sex daca se despart de cineva. Sunt atatea fete usoare, incat de ce ar sta fara? Toti sunt asa.
Adică tu erai deja despărţită de el dar tot tu te simţi jignită?! Băi da' eşti culmea rău!
Tu l-ai trimis la plimbare. Ok. Problemă rezolvată. El s-a dus la alta. De asemenea corect.
Care-i problema ta?!
Las-o pe cea care este filmată să-şi facă probleme tu vezi-ţi de viaţa ta.
Băi ce vă mai mâncaţi voi fetelor între voi şi după aia aveţi impresia că sunteţi importante...
Esti pustoaica sa inteleg?! Unele pot face si din curiozitate, bravada, sau ca sa "demonstreze" ca sunt dispuse la diverse experimente, se cred "mature, independente, emancipate", dar nu trebuie sa ignori si paleta larga de motive pentru care se poate s-o fi facut: sa se dea macho, sa iti arate ca daca tu (poate) l-ai refuzat, alta abia asteapta, avid de a avea cat mai multe cu care sa fi facut ceva, etc.
Dar esti sigura ca era el acolo?! daca a filmat de pe altceva, si apoi se distra si lauda?! se vede si fata lui acolo?! poate fi si filmarea altuia, pe care a preluat-o si "se lauda"!
Daca nu i se vede fata acolo, sau nu recunosti vreun detaliu anatomic, nu are rost sa suferi pentruun tip imatur si insensibil, ca el!
Viata e plina de surprize. (si nu toate placute!). le poti evita, in viitor, avand in camera doar intuneric!, sau spunandu-i ca, daca a inregistrat ceva, fara acordul tau explicit, il poti reclama!, si nu-i va fi prea soft dupa aia!
Sau, si mai sigur, va intalniti in locatia ta, unde nu poate avea ceva pre-instalat!
Nu ai spus daca ati facut ceva, sau doar v-ati plimbat de mana?! pana la faza de care te plangi!
E un om de kko...nu merita atentia ta, daca erai tu in locul fetei? ce faceai, gandeste-te nu merita nici sa il saluti
Daca a facut asta este un mizerabil,
gadestete asa, daca faceai tu dragoste cu el si fara voia ta te inregistra? cum, era?
am mai auzit din astea hai ca iar m-a facut cineva sa rad intr-o zi monotona de lucru
Pai de ce s-a terminat pentru tine tot? Din contra, ce i-a facut acelei fete arata cat de mult tine la ea.
Oricum nu cred ca trebuie sa suferi dupa un astfel de baiat...
Gaseste pe cineva care sa te merite, nu o astfel de marioneta.
Bafta!