Pana la 18 ani sanii, ca si restul corpului sunt in crestere asa ca iti recomand sa tragi tare cu sportul (exercitii speciale pentru. sani ) combinat cu dusuri reci.Incearce sa iti faci un program zilnic de care sa te tii si rezultatul va fi garantat. Exista o metoda in saloane prin electrostimulare(mai multe gasesti pe www.beautyland.ro), dar nu stiu daca este recomandat pentru varsta ta; mai sunt si alte metode (pastile-tratamente)dar nu sunt recomandate cand esti in crestere... funda?
Nu prea ai ce face ca sa-ti creasca. O sa creasca cat si cand au ei de crescut.
Nu este adevarat ca mostenesti 100% acest caracter de la mama si bunica. Daca ambele au sani mari, ai si tu sansa sa ii ai, dar nu este sigur.
Poti sa stai si in cap, daca asa e organismul tau tot cu sanii mici ramai. Poate mamei si bunicii li s'au marit sanii dupa nastere.
Mai fata eu iti spun sincer ca pentru un barbat marimea sanilor nu are nici o importanta.In privinta costumului de baie incerca modelul dintr-o bucata care are un decupaj in zona burticii. Mie mi se pare sexi.Nu te stresa ca ai sanii mici ca nu conteaza, decat sa ii ai mari si sa-ti atarne mai bine mici.Acum depinde ce categorie de baiat/barbat vrei sa atragi; cu siguranta ca un taran de la tara ii vre mari sa te mulga ca pe vaca, dar un barbat nu va fi incantat sa-ti linga si suga tie sanul cat galeata; ca sa-ti zic asa in fata, pe cand aia mici poti sa-i pisti, sa-i freci, sa-i mangai, lingi, sa-i sugi si asa mai departe.Acum daca faci sport si ai un abdomen frumos e si mai bine.
Am vazut odata un film la tv cu 2 fete in jacuzzi(aveau sani mici-de abia se vedea ceva si sfarcul> si un corp frumos rau), m-au innebunit de numai la alea ma gandeam si dupa 3-4 ani.Deci sa fii sexi si atragatoare e o stare de spirit.Acum cand vad ce galeti au unele si-si mai baga si silicoane de zici cas vaci.Pe bune frate au sanii cat casa unele.Eu am cunoscut o femeie cu sanii mari si cand ii ridicam sau miscam, sau cand alerga ea zici ca avea o minge de football.Total inatractiv.
I-o sunt inebunit de sanii medii sau mici deci ai votul meu.
Esti inca in crestere.nici eu nu ii am extraordinari de mari dar mama si bunica au fost ca mine dar dupa ce au nascut li sau marit foarte mult sanii, si au cam in jur de 100 si ceva, si mi-am dat seama ca si eu ii voi avea la fel dupa primul copil.nu iti mai face griji, ia-ti sutien cu push-up si ce a spus madiilove e foarte folositor incearca dusurile cu apa rece si exercitii pentru sani