anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci nu stiu ce sa mai fac! Sa va povestesc:acum o luna un baiat care e mai mare cu mine cu un an se ruga de mine sa stau cu el, dar eu incapatanata n-am vrut sa stau cu el.Si s-a rugat el de mine 2 saptamani si nimic(eu sunt si verisoara cu el de gradul 4 cam asa ar veni, da nu se tine cont de rudenie). Cu timpul vazandu-l mereu la scoala am inceput sa simt ceva pentru el.Si asa m-am indragostit de el.Si cea ce e foarte important am aflat de la colegul meu ca mama lui este romanca(ca n-am cum sa spun) si tatal lui rom.Soc total, deci el era "jumi-juma" si nu puteam sa concep asa ceva! Mereu se uita fix la mine cand ma vede si atunci cand ne intalnim privirile zambim amandoi si uneori mai si vorbim dar atunci cand vorbim sunten amandoi rosii ca niste rosii la fata! El s-a dat si mare cum ca ar fi cu mine la toti prietenii lui.Si mereu cand ma duc la fete la el in clasa se mai aude cate un :"Ma asta este gagica lu X!". Si nu stiu ce sa fac. si am uitat sa mentionez In familia mea nu se suporta "tiganii" cu toate ca el nu e tigan nu? sau e? Deci ce sa fac daca-l plac mult si el pe mine? Eu n-am tupeul sa-i spun si mai am si niste piedici in relatia asta parintii si sora. Tinand cont de toate cele de mai sus voi ce ati face?crying ca eu nu mai stiu ce as putea face, sunt confuzacrying
P. S:eu am 13 ani si el 14

Răspuns Câştigător
| 3ly a răspuns:

Buna. Nu cred ca este atat de important ca este tigan.adica sa fim seriosi. in plus aceeasi situatie este si la mine.Ce sa zic. daca il placi. vorbeste cu el si rezolvati. Apoi spune-i mamei tale si explica-i ca tii la el si ca nu e tigan tigan.etc.Iar daca relatia merge nu vad de ce s-ar implica ai tai in asa ceva.in fine. daca vrei sa mai vorbim vb pe private :*:X ceaw

6 răspunsuri:
| heiii a răspuns:

Hmm.nu mi se pare ok. este si o ruda indepartata, este jumatate tigan.nu are unn comportament prea frumos, iar acum sincer.eu zic sa nu te grabesti cu relatiile de la varsta asta.vei avea timp mai incolo.

| claaau a răspuns:

Daca e un rrom frumos si nu-ti dai seama de ce natie e, e okey, pune mana pe el, nu-l rata!

| corsoandrei a răspuns:

Sal. as vrea sa te intreg din ce localitate esti ca stiu un caz asemanator al unui prieten si as vrea sa mai aud.Asa ca de unde esti?

| sarchii4 a răspuns (pentru corsoandrei):

Hei! lasa-mi un id ca sa mai vorbimbig grin

| sarchii4 a răspuns:

Corso_1110 sunt din Bucuresti, de fapt pe langa Bucuresti.Serios ce caz?

| smekera22 a răspuns:

Nu poti fi cu o ruda
parerea mea funda plz