| Traficdeacadele a întrebat:

Deci, nu stiu daca imi place sau iubesc un baiat. Cand sunt cu el il evit deoarece sunt foarte timida si cand vorbesc cu el pe mess imi bate foarte tare inima. Cand il vad cred ca ma cam holbez la el. Nu prea vorbim pentru ca el de obicei sta cu fete pe care eu nu le suport. Si pur si simplu nu imi dau seama ce simt. De mentionat ca, cu alti baieti nu ma comport la fel.

12 răspunsuri:
| xlollypop a răspuns:

Clar il super placilove struckeu zic sa-ti invingi emotiile si sa incerci sa te combini q el pentru ca cine stie poate altfel o sa-l pierzi.

| xlollypop a răspuns:

Nu mai scrie aici k o sa vada tipa aia si o sa se sperie :\da-mi un id ca sa vbim...

| Traficdeacadele explică (pentru xlollypop):

Eu sunt tipa aia?laughing Stai linistita ca nu ma sperii asa de usor :-J

| xlollypop a răspuns (pentru Traficdeacadele):

A ok big grin ma gandeam ca nu te ajuta sa iti scrie k o sa te f**a si din asteawinking

| bogdan72 a răspuns:

Ori iti place foarte mult, ori il iubesti. Poti sa iti dai seama doar dupa cum persista, pentru ca daca nu il iubesti o sa te trezesti in o luna-doua cu gandul "ce a fost in capul meu?" respectiv "ce am vazut la asta?". Ce spui tu am simtit cand am fost indragostit, si e destul de greu pentru ca nu stii cum sa reactionezi (de multe ori stateam si ma gandeam ca nu trebuia sa spun aia, trebuia sa spun asta sau asta) si nu poti sa fii in largul tau in preajma lui, deci e greu sa faci o impresie buna. Cu toate asta, incearca sa treci peste si sa fii pe cat de cold-blooded poti sa fii, incearca sa te comporti natural pentru ca daca nu te place la fel de mult nu are sens sa ii spui ca il iubesti.

| imitatiedeom a răspuns:

Iubirea nu are explicatie in dex.

| roxyflory a răspuns:

Buna,parerea mea este ca il placi dar mai este ceva de la placut pana la iubire este un mic pas asa ca ai gria si gandeste-te daca este reciproc sau nu.happy

| Razvan193 a răspuns:

Nu ai cum sa il iubesti doar pentru simplu fapt ca il placi. Si ai grija cum imparti iubirea. sa nu o primesti din parti(Guess who) tongue

| Razvan193 a răspuns:

Prietenas, vezi cum vorbesti ca nu ma cunosti. Mai bine raspunde la intrebarile fetei si numai fi un post hunter ca poate iei ban... Si mai usor cu Spamul!

| Razvan193 a răspuns:

Care e ala "manelino infect"... doamne ce copil retardat!

| Razvan193 a răspuns:

Du'te si fa pe ronaldinho in continuare!

| Smyley_1604 a răspuns:

Il placi smug dar intrebarea e daca si el te placewinking