Ar trebui sa ii spui ca vrei sa va impacati ca tu inca nu ai uitat-o si ca vrei sa fie totul ca inainte...si ea va alege daca vrea sa mai fiti impreuna.
Daca ea intr-adevar te iubeste, sfatuieste-o sa le spuna parintilor ei ce simte pentru tine. Cel mai important: NU RENUNTA LA EA! Nu renunta sa lupti!
Ea trebuie sa ii faca pe parintii ei sa inteleaga ca te iubeste si ca vrea sa fie cu tine. Daca nu reuseste vorbind cu ei, sfatuieste-o sa scrie tot ce simte, ca si cum ar scrie intr-un jurnal, iar apoi sa faca astfel incat parintii ei sa vada ce a scris ea(Stiu ca pare putin ciudat, poate chiar jenant, insa sa stii ca si eu am folosit metoda asta si a functionat mai bine decat m-as fi asteptat!).
Mult succes!
Am mentionat ca parinti sunt impotriva? deoarece ea mia marturisit deja ca ma iubeste enorm.
Pff.am fost si eu in acceeasi situatie.si e altfel.eu am 16 si el 18.dar noi inca am ramas impreuna.in secret cum s-ar spune.te sfatuiesc sa ii arati ca tii la ea f mult, si sa ii spui ce simti pentru ea.dar asigura-te ca si ea simte la fel.
Aaa.si daca chiar nu poate sa se impace cu tine din cauza parintilor, spune-i sa incerce daca tine la tine. daca nu, asta e. trebuie sa treci peste.
Hei! Pai ai putea sa vb cu ea si daca este de acord sa fi-ti din nou impreuna...e ok. daca nu, nu.Tu spune-i pana nu isi pierde ea sentimentele pentru tine...Bafta!
AndrewTate7789 întreabă: