E prea devreme 2 sapatamani pentru un ''te iubesc'' veritabil.
Eu mi-am primit ''te iubesc-ul'' dupa 4 luni de relatie si mi s-a parut foarte devreme, dar acum depinde de fiecare, insa dragostea nu vine in cateva saptamani ci indragosteala sau pasiunea!
Faptul ca nu il poti saruta mult timp indica 2 lucruri: ori asa esti tu, asa preferi, asa esti setata, ori nu te-ai obisnuit inca cu el, nu tii la el asa mult, ai o retinere (normala de-altfel).
In timp va disparea!
Compatibilitatea intre voi nu tine, naparat de zodia voastra! faptul ca nu te implici, inseamna ca nu simti ca asta e ceva necesar pentru tine! Asta inseamna implicit ca nici baiatul nu ti-a picat cu tronc, atata timp ce tu privesti norii, cand el...atunci ce nu inteleg eu e:vrei sa auzi cuvinte mari de la el sau. Dragostea nu e asta! Sigur nu e baiatul potrivit! I-ti vei da tu seama, dupa...Cu baiatul ce-ti va placea, sigur nu vei vrea sa te uiti dupa nori si alea, alea! Iar cuvintele magice, trebuie sa le castigi, inainte de a le astepta!
Pai nu ti la el si de asta sau nu il placi asa de mult incat sa simti si tu nevoia sa il saruti mai mult, o sa vezi ca dupa1-2 luna o sa smti si tu nevoia ca el pentru ca baieti prind drag de fete mai repede in schimb noi fetele suntem mai reci, asa am patit si eu dar ar fi cazul sa te implici si tu mai multisor pentru ca o sa se inerveze el ca nu nu prea te implici si o sa va certati asa am patit eu
Pey eu i-am spus prietenului meu,, te iubesc''dupa un anumit timp pentru ca daca ii spui dupa 2-3 zile de relatie aia nu mai este iubire iar in legatura cu,, sarutul'' implikate si u mai mult...pentru el, pentru ca isi doreste, poate vrea mai mult de la tine, si daca nu faci ce isi doreste se va simti prost iar intr-o zi te vei trezi ca iti da papucii si nu cred ca ti-ai dorii asta,, nu te gandi intotdeauna la tine, gandeste-te si la el ''
Sper ca te-am ajutat:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: