Carei cauza de ec va certati? n-are cum sa fie de la nimicuri trebuie sa fie ceva? ori lui nu-i convine ceva ori tie? spune mai multe si poate te ajut mai departe.
Buna iulia! Toate certurile incep de undeva, incearca sa fii mai respectuasa, si eu ma cert aproape zilnic cu mama, si eu stiu cum e sa ai parintii plecati, eu am copilarit cu bunicii si fratele meu. Mai lasa din incapatanare, cand vezi ca are chef de cearta, pleaca! du-te in camera ta, daca iti zice sa faci o treaba, fa-o! Ajuta-l, este barbat, nu are cum sa faca totu'. Cand nu stii ceva, sun-o pe mama ta si intreab-o sau pe orice prietena/ruda/cunostinta:*. Bafta! funda?
Buna! imagineazati ca si lui ii este la fel de greu ca si tie si el simte absenta mamei tale la fel ca tine si poate asta e motivul pentru care va ciondaniti.vezi care sunt nemultumirile lui discutati deschis asa puteti rezolva multe.Nu e usor pentru el ca tata sa aiba grija de tine...barbatii abia isi pot purta singuri de grija, intelege-l.bafta!
Calm,atat iti spun, asta se intampla si la mine acum, stau cu matusa si au inceput certurile deja, daca te uiti putin in horosocopul anului 2012 jumatate de an va fi plin de dispute,certuri stupide,din mici motive. Celor din jurul tau li se va parea ca tot ce faci tu este cu "fundul in sus",orice ai incerca nu va functiona,singura ta scapare e sa faci ce iti zice,mai inghite putin,dar si in acelasi timp gandeste'te si ce vrei sa faci cu viata ta,fixeaza-ti un obiectiv,sau de ce nu mai multe. Scrie pe o foaie ce nu-ti place sa faci si imediat langa, ce ti-ar place sa faci in schimb, cauta mici schimbari care crezi ca ti-ar prinde bine, fixeaza-le ca tinte fixe pentru un viitor apropiat si pune'te pe treaba. Take care!
George0197 întreabă: