| RockerChick a întrebat:

Buna,deci o sa trec direct la subiect : este un baiat care mi-a spus de mai multe ori ca ma place si ca ar vrea sa fie cu mine si i-am zis din prima ca deja sunt cu cineva. Acum cateva zile m-a intrebat pe messenger :

el: ia zii te-ai mai gandit la propunerea mea? kiss
eu: ce propunere?thinking
el: sa fii iubita mea >:"
eu: aa... pai ti-am zis de atunci ca nu vreau whistling
el: ok
Intr-o alta seara:

eu: ce ai patit mai de esti asa distant, nici nu mai vorbesti cu mine de aproape o saptamana. Ce s-a intamplat?worried
el: nu te priveste pe uh ok Alinuța
el :pa
eu: bine pa
el : o seara cat mai placua sa fii iubita

Nu inteleg de ce se comporta asa, eu i-am spus verde in fata ca nu vreau sa fiu cu el pentru ca nu am vrut sa-si faca singur sperante dar nu mai este acelasi baiat pe care credeam ca il cunosc...s-a schimbat este mult mai rece. Acum de cate ori il bag in seama pe strada sau pe mess abia scot doua vorbe de la el ~x(

Răspuns Câştigător
| lizz23 a răspuns:

Scuze dar daca ii spui la un baiat ca nu il vrei ca iubit dar puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar spune mama ti-a murit cainele dar poti sa-l pastrezilaughing stiu ca e luata de pe facebook dar e adevarat baietilor de multe ori daca isi doresc calitatea de "iubit" nu se vor multumi niciodata cu calitatea de "prieten", imagineaza-ti sa iti placa un baiat si sa iti spuna ca nu vrea sa fie cu tine, ai mai putea fi prietena lui? sa il vezi in fiecare zi si sa ii dai sfaturi ce sa ii cumpere iubitei de ziua ei?big grin Oricum felicitari ca ai fost sincera oricum daca nu ii spuneai acum suferea mai mult dar nu te astepta sa fie totul roz.big grin

2 răspunsuri:
| love999 a răspuns:

Cred ca e supi pe tyine ca nu vrei sa fi cu el Dar totusi bine ca iai spus adevarul happy

| neutrino a răspuns:

Baiatul cauta si el pe unde poate, o fata. Nu e suficient de destept sa stie cum sa accepte un refuz.