anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunahappy. Deci parintii mei nu sunt de`acord cu prietenul meu.
Orice am facut numai nu il simpatizeaza nici macar 1% laughing
Asa ca m`am gandit ca mai bine ma despart de el. Iam trimis un mesaj in care l`am intrebat ca nu mai bine am ramane doar prieteni, amici? El a raspuns ca NU!

Atunci nici nu am mai stiut ce mesaj sa scriu asa ca l`am lasat in pace.

Dar de 2 zile mi-am inchis telefonul si nu am mai vb cu el. [el nu e de la mine din oras dar aproape]

Dar nici nu a venit sa ma viziteze sau am intrebat unii prieteni din orasul lui si au spus ca mai aduce din cand in cand vb de mine spunand ca nu mai raspund la telefon. nu mai dau nici un semn de viata. dar cu toate astea nu face nimic.

Ce credeti? daca o sa continui o sa se desparta de mine? O sa`si afle pe alta? laughing

Sau daca [virgula] chiar nu sunt parintii mei de`acord sa continui totusi relatia mea cu el [aproape 4 luni]?

Funda! :* Ms >big grin

Răspuns Câştigător
| Gabriela14Iuliana a răspuns:

Vai, şi eu sunt într-o relaţie cu un băiat, şi azi avem 5 luni. Nici mama mea nu este de acrod cu el, deşi după mine cam are toate calitîţile din lume, dar eu nu cu mama mea o să îmi fac un viitor ci cu el, deci eu nu mi-am ascultat mama. Şi orice ar zice ea, eu nu o bag în seamă, îl iubesc pe băiatul acesta şi, sinceră să fiu nu l-aş lăsa pentru nimic în lume. Dar la tine, alta e problema. Tu spui că ai încercat să te desparţi de el, şi el a spus nu. Dacă ai încercat să te desparţi de el din cauza mamei tale înseamnă că sentimentele acestea nu sunt chiar aşa puternice, nu? Pentru că dacă chiar l-ai iubi, eu cred că nu l-ai lăsa pentru nimic în lume. Dar nu este vina ta că nu ai aceste sentimente puternice, ai sentimente pentru el, nu am spus că nu ai, dar eu cred că nu destul de puternice pentru a ţine o asemenea relaţie la distanţă, cum ai spus tu că e din alt oraş. Deci cum spuneam, nu e vina ta, ci este vina distanţei. Iar el din câte văd eu, este nepăsător. Nu înţeleg de ce, dar aşa este. Ar trebui să se intereseze de tine, să vadă dacă ai păţit ceva, dacă eşti ok, sau să vină măcar să te vadă, deci este şi vina lui în mare parte. Sfatul meu! Nu este o relaţie de lungă durată, şi nu prea va funcţiona din câte îmi spui tu, draga mea! Deci, părerea mea, este să găseşti unul din oraşul tău care atunci când spui " sunt supărată " el deja să sune la uşă şi să te întrebe ce ai păţit. Aceasta este relaţia adevărată. Părerea mea. Sper că ţi-am fost de folos, dar nu uita, orice ar fi, iubirea este pe primul loc! Te-am pupat! Ai grijă! :* Baftă!

15 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Macar spune-i despre ce e vorba! Daca ati stat 4 luni inseamna ca exista totusi comunicare intre voi.Merita sa stie despre ce e vorba Oricum ar fi mai bine sa pui stop fiindca dupca cum ai explicat mai sus nu reiese ca tu tii la el ci ca stai doar asa... nu-l fa sa suferewinking

| Marijuana a răspuns:

Daca l`ai iubi cu adevarat ai fii impreuna cu el, nu te`ai desparti de el ca asa zic parintii tai. Poate cu timpul o sa-l placa, dar daca tu ai renuntat asa usor la "lupta" nu cred ca mai are rost.

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Salut! Sincera sa fiu, eu cred'ca ar fi bine [totusi] sa te desparti de el. Pana la urma o sa se enerveze iubitul tau si o sa-ti de-a papucii. Iti vei gasi unul aproape de varsta ta, din acelasi oras, mai frumos, poate chiar mai bun ca respectivul. Ia-ti parintii la intrebari despre gen; Cum sa fie baiatul? Cati ani sa aiba? Cum sa arate? Intrebarii de genul.
Poate, nu erau de`acord parintii ca el era la distanta fata de tine, poate te insela. Nu stii ce este in mintea parintilor! Crede-ma, n-ai vrea sa stii.
Dar sa stii ca, parintii sunt CONTRA une-i relatii atunci cand este cu un baiat mai mare decat tine cu 3-4 ani[in sus] inseamna ca se poate gandi si la prostii. Doar stii asta si tu, nu?!

| Lorenada a răspuns:

Sa stii ca asa am facut si eu ca tine, l-am lasat pe prietenul meu deoarece parintii mei nu erau de acord, iar apoi imi era ciuda ca am facut asta, problema care este aici ca tu ii ranesti inima si nici nu ai curaj macar sa-i spui in fata care este problema...doar nu o sa traiasca parintii tai cu el, ci tu, asa ca gindeste-te bine ce faci si cum faci...

| briana a răspuns:

Sa sti ca l-ai ranit cu atitudinea ta. Ai gresit forte mult sa nu te astepti sa mai incerce ceva pentru ca ia pierit curajul ar fi bine sa il suni u si sa il intrebi ce mai face asta dac nu vreti sa va despartiti. Ce mai vrei te suna si ai tel inchis a vazut el ca vrei sa scapi de el.

| Whatthehell66 a răspuns:

@eduardinoedy Multumesc anticipat.

Răspuns utilizator avertizat
| eduardinoedy a răspuns:

Bineinteles ca e bine sa iti continui relatia cu el. Din cate am inteles, vad ca ti-ai inchis telefonul; fii sigura ca el e intr-un fel suparat pe tine dar e si pus pe ganduri deoarece nu stie de ce nu mai vrei sa mai fii cu el. Cel mai bine ar fi sa continui sa vorbesti cu el, indiferent ce parere au parintii despre el. parintii tai trebuie sa inteleaga ca esti un om liber cu drepturi si iti alegi ce vrei tu. Cel mai bine ar fi sa le spui asta parintilor. In caz ca parintii devin violenti, suna la telefonul protectia copilului. Gasesti numarul pe net sau daca ai cartela Vodafone, formeaza *100#, ramura 4, apoi dai 9 ( adica mai mult) si apoi 1 este protectia minorilor.

| emillie a răspuns:

Daca si tu consideri ca ar trebui sa te desparti de el,atunci spune-i direct sa va despartiti si gata. Trebuia sa formulezi "Nu mai bine ramanem doar amici?"ca pe o afirmatie nu o intrebare,asa el a crezut ca tine de el,deci normal ca ti-a zis ca nu. Si daca chiar vrei sa te desparti de el,de ce te deranjeaza asa de tare ca isi va gasi pe alta, gandeste-te ca la un moment dat tot se va intampla, iar el daca nu o sa raspunzi o bucata buna de vreme normal ca nu o sa stea deageaba si o sa-si caute pe alta imediat ce isi va da seama ca nu mai vrei sa vorbesti cu el.
Dar din ce spui tu mi se pare ca vrei sa-l pui la un test sau ceva de genul, poate nu constient dar daca esti asa curioasa daca mai zice de tine si mai ales te miri ca nu a venit sa te viziteze.

| kkkmakafull a răspuns:

Daca el tine cu adevarat la tine merita sa fiti impreuna.si lasa'i pe parintii tai in pace.nu's de acord si gata.

| roxycool a răspuns:

Daca el tine la tine si uh ti la el trebuie sa ramaneti impreuna asa e si la mine am iubit si am 10 ani mama nu-l accepta dar tot continui sa ramanem impreuna nu-i da papuci

| sweetgirlroxy a răspuns:

Totusi parerea mea e ca trebuia sa-i spui ca nu vreti sa mai fii impreuna nu sa-ti inkizi telefonul,asa am facut si eu si am regretat destul, acum eu nu pot sta fara el si el nu vrea sa mai auda de mine, nah faci km crezi tu dar eu zic ca mai bine continui relatia asta dac el te yubeste cu adv. Sper ca te-am ajutat.

| Anon1mxD a răspuns:

Dai in *** la dRq pe parinti happy PArk`ar fi in filme happy

| anonymus_6719 a răspuns:

In primul rand fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine, ascultati inima si daca vrei sa te desparti ar fi frumos sa-i spui in fata nu printr-un sms!

| Andreea012ray a răspuns:

Bah..eu nu inteleg de ce copiii de 10 ani trebuie sa lase sfaturi aici cand nici nu stiu cu ce se mananca "dragostea".m-am si enervat cand am vazut comentariul ala de mai jos de la aia de 10 ani.mi se pare o tampenie sa dea tocmai ea sfaturi care nu are nici o tangenta cu viata deocamdata..in fine..cat despre subiect..si eu sunt in aceeasi situatia..stau de 9 luni aproape cu un baiat..pana acum parintii mei nu s-au bagat..insa fratele meu a inceput sa le bage numai prostii in cap..si parintii mei il cred..acuma mi-au interzis categoric amandoi sa mai stau cu el.e foarte aiurea la mine..maicamea o sa plece in Italia si eu raman doar cu taicamiu acasa..si el e de pe alte timpuri si are o mentalitate foarte tampita si inapoiata..nu pot sta de vorba cu el ca oamenii ca el trebuie sa aiba mereu dreptate..candva o sa plec in lume sa nu mai aud de ei..mai rau e ca prietenul meu vrea sa se dea la o parte cica sa-mi fie bine..si stiu ca si el sufera..ne cunoastem de foarte foarte mult timp..si il cunosc ca in palma.:-