Parerea mea este ca tu esti o fata mai speciala la care multi baieti se uita tocmai pentru elementul acela special pe care EA nu-l poate avea. Si logic, iti face zile negre. Faza e ca tocmai din acest motiv poate i-a bagat ceva idei in cap la baiatul ala cu care ai stat in tabara si sti si tu cum sunt baietii : repede trag concluzii pripite si nu asteapta lamuriri sau explicatii. Sfatul meu: Trimite-i un mesaj in care sa i ceri sa va intalniti intr-un parc ceva. Daca accepta intreaba-l de ce sunteti atat de distanti. Dupa ce iti ofera motivele si nu sunt grave, si e cazul, intreaba-l daca vrea sa fiti impreuna desii..nush da sincer o fata sa ceara atentia si mai rau relatia unui baiat e ceva pentru mine total abstract Ei bine sper ca te-am ajutat Bafta!
Merci de sfat eu as vorbi cu el sincer dar cum spuneam nu prea am curaj...o sa incerc.erci mult
Nu ai pentru ce! Cu multa multa placere.
Asa sunt fetele, rele. Eu zic sa fi indiferenta, sa nu te interseze, sa treci pe langa ei cu calm si gratie, eventual sa le si zambesti. Asta o sa-i loveasca pe amandoi din plin, mai ales pe ea.
Nu ar trebui sa vorbesti cu el, pentru ca daca te ignora si nu te cauta etc. e clar ca nu vrea sa aiba o relatie cu tine, asa ca mai bine te calmezi si te reprofilezi, decat sa te stie toata scoala de "tipa care-l place pe ala, dar ala nu. ".
Deci ideea e ca in ultimul timp am inceput sa il ignor iar el m-ia vorbit(ceea ce nu a facut de cand a inceput scoala) asa ca nu stiu ce sa cred.In plus el o numea pe ea in tabara curva( cu toate ca nu cred ca e corect din partea lui...).Si ea a raspandit vestea deja in toata scoala deci ce mai e de facut? Eu chiar vreau sa vorbesc cu el dar primul cuvat e greu de spus ca la resytu prind eu curaj...
Colega ta e cam invidioasa pe tine asta e clar iar de baiat nu stiu ce sa zic, daca te placea intr-adevar cred ca facea ceva sa fie cu tine si nu accepta sa fie luat in brate de catre,, dansa,,, fa-ti un pic de curaj si vorbeste cu el
Acesta este riscul atunci cand o fata face ea primul pas. Momentan trebuie sa faci un pas inapoi.
Asa,eu mi-as gasi pe alt cineva din moment ce baiatul este neserios si m-as duce in una din acele pauze la ei si le-as zice:''var sta bine impreuna'' asta iar lovi rau
Eu cred ca este invidioasa pe tine. esti mai frumoasa ca ea? ideea e ca tb sa ai mai mult tupeu si sa te duci sa te bagi in seama cu el, nu ai nimic de pierdut. cum spunea cineva - dupa baieti si autobuz sa nu alergi niciodata!
Cu colega ta este doar un lucru de facut sa o ignori daca o ignori o sa vada ca nu mai are cu cine sta de vorba iar cu el, ar trebui sa stai undeva cu el cand mergi acasa sau intr-o pauza il rogi sa se retraga ca sa il intrebi ceva!
linarkfts întreabă: