| ioana899996541 a întrebat:

Deci povestea mea e mai complicata. Stiu ca sunt multe adolescente ca mine care pun astfel de intrebari! Deci am avut o relatie de aproape doi ani in acesti doi ani frumosi el m-a dezvirginat dupa cateva luni devenise gelos si l-am lasat dupa ce mi-a dat o palma pe nedrept (credea ca l-am mintit ). in fine el a avut o alta relatie am batut-o pe aia dupa eu am inceput sa beau, sa ma droghez, mi-am dat seama ca nu e bine si am renuntat la ele dandu-ma pe langa el ca o amica la sfarsitul verii trecute ei s-au despartit si noi am continuat sa vorbim din ce in ce mai mult. ei dupa in urma cu aprox 4 luni a venit pe 14 feb la mine(ceva programat) mi-a facut cateva cadouri dupa care a urmat o seara foarte tare! De atunci am inceput sa fac sex cu el lunar. Eu vreau sa ma impac cu el dar el zice ca nu e momentul si tot de astea. El va pleca peste putin timp in alta tara si zice ca asta e motivul dar se va intoarce peste 5-6 luni si eu nu stiu ce sa fac vreau enorm de mult sa ma impac cu el! El are 23 eu 17 happy va rog frumos cateva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Nu prea ai pretentii de la tine, nu-i asa? E atat de clar ca tipul te foloseste... Cred ca si tu ti-ai dat seama, dar preferi sa negi. Poa' sa plece si la capatul Pamantului, atata timp cat poate face sex cu tine si sunt sanse sa se intoarca atat de curand, nu exista motiv pentru care sa refuze o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Pur si simplu nu vede nimic altceva in tine decat o partenera sigura pentru sex, oricand are nevoie. Daca te multumesti cu atat... N-ai decat sa stai dupa coada lui in continuare, dar nu te mai plange, ca iti meriti soarta! N-o sa-ti faca nimeni statuie, sa stii happy

6 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Tipul te foloseste, nu are sentimente pentru tine si profita de ale tale ca sa aiba sex fara probleme. Parerea mea este sa renunti la el si sa iti gasesti un partener care sa fi numai al tau.

| GaboruGGG a răspuns:

Cu cata mandrie spui toate astea, asteapta-l, sigur te iubeste.

| Lawliet14 a răspuns:

Desparta-te de el, e un om de nimic!

| mihai69 a răspuns:

Vă potriviți și vă meritați unul pe celălalt! Luptă să fii cu el!

| Alcyon a răspuns:

La 17 ani ai tai, ai o viata foarte... tumultoasa.

| ioana899996541 explică:

Mi-am dat seama ca ma foloseste intr-adevar neg mereu asta dar nu stiu cum sa il uit daca nu il bag in seama se supara... Si devine orgolios sad